Hogy ne zavarjon az, ha nem jól jövök ki az emberekkel?
hogy ne zavarjon az, hogy alig akarnak barátkozni vele?
csak mert állandóan baj van az emésztésemmel, gyomrommal, már 1 hete nem ettem normálisan
19f
Nehezen emészted meg a dolgot, ugye...
Először is,Te magad mit gondolsz, miért nem akar veled senki barátkozni?
van egy személy aki jó barátom
de a többi nem, hogy miért?
mert nem vagyok eléggé izgalmas ember nekik(nekem meg ők), nem sztorizok velük egész nap, nem járok partyzni
van olyan ember akit ez nem zavarna és úgy élne magányosan, hogy jól érzi magát
Azért nem mindegyik embernek forog az élete a partyk körül. Meg mit értesz a storyzgatás alatt?
Olyan emberekkel kéne próbálnod ismerkedni akik, hozzád hasonlóak. Ha nem bírod a partyzgatós embereket akkor ne velük. Biztos van egy adott érdeklődési köröd, mondjuk kereshetnél először olyan embereket akiknek hasonló az érdeklődési körük.
persze hogy van, a barátommal tökre jól elhülyülgetünk azokról a dolgokról- elég hasonló az érdeklődési körünk-
a suliba nem sok olyan van, a gond csak ez ,és elég sok órát töltök ott évközbe, túl sokat ahhoz hogy szarul érezzem magam, de nem tudom mit tehetnék
akkor volt a legjobb mikor partyzgattam(és beálltam a sorba) most meg visszataláltam magamhoz, és magányos lettem
"Nehezen emészted meg a dolgot, ugye... "
ezen jót mosolyogtam
szerintem ez valahol természetes, ha nem állsz be a sorba. meglehet midnig is zavarni fog. én nem tudtam igazán kezdeni ezzel semmit, valahogy sosem találtam olyan embereket, akik hozzám hasonlóak lettek volna. ekkor jöttem rá, hogy nincs ilyen, és ezt vagy elfogadom, vagy ezen rágódok örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!