Hogyan ismerkedjek emberekkel?
Szerintem szimplán próbálj meg nyitni mások felé, már ha van lehetőséged ilyesmire mondjuk suliban - tudom, igen, nagyon nehéz. Van egy jó barátnőm, ő is most 16-7 éves, és egy igazából még csak nem is létező kis baklövése miatt mindenki elkezdte elítélni (a fele a pletykáknak még csak nem is igaz róla) és egyedül tengett-lengett. Ám többen elkezdtünk nyitni felé, kíváncsiak voltunk rá, nem is érdekelt, hogy a pletykák igazak-e, nagyon jó barátunk lett. Biztos vagyok, hogy vannak a környezetedben még "rád vevő" emberek; de ha mégsem, akkor próbálj új környezetben ismerkedni, ne adj Isten interneten, ma már aztán minden van. Sok sikert!
16/L
Az első kommentelőnek üzenném, hogy egy csajnak egy VICC kedvéért én magam a "keresztapának" neveztem, és ezen mindenki kiakadt h én a többieket csak megalázom. És hát, kidobtak.
A második kommentelőnek meg hogy köszi a válaszod, csak az a baj ritka az olyan lojális típus mint te, ezért gyakorlatilag mindent nekem kell megoldanom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!