Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28éves vagyok. Elég durva szociális fóbiám van. Ez végett még párkapcsolatom nem is volt. Ha megyek az utcán vagy áruázban azt hiszem mindenki engem néz és nevet rajtam. Van itt olyan aki szintén ezzel küzd? Kinek, hogy sikerült ezen javitani?
Figyelt kérdés
szociális fóbia,társkeresési probléma,magány2019. nov. 2. 15:28
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettm irni,hogy28éves srác vagyok.
2019. nov. 2. 15:30
2/7 anonim válasza:
Nekem is van egyfajta fóbiám. Például,ha utcán megyek,sok ember közt,én is ezt érzem,hogy néznek. Ekkor "kamutelefonálni" szoktam. 31N
3/7 A kérdező kommentje:
én leginkább lehajtom a fejem vagy a zsebemben matatok stb...De leginkább kerülöm azokat a helyeket ahol sok ember van
2019. nov. 2. 15:36
4/7 anonim válasza:
Én is szocfóbiás vagyok, tudom lehet hülyeség de én attól tartok leginkább ha kérdeznek tőlem, mert nem tudom rá a választ, vagy hülyeséget mondok, meg attól ha beszélnem kell emberekkel, így kerülöm az emberekkel való kontaktot, minden ami emberekkel kapcsolatos főleg ha sokan vannak egy térben én "rosszul" vagyok és inkább keresem a menekülési utat, na meg igen én is lehajtom a fejem nehogy valaki megszólítson. Megoldást nem tudok rá illetve van egy amibe én reménykedem amit kinéztem az az NLP. Ami jó szorongásra fóbiára állítólag. olvass utána mi ez és mire jó, kicsit drága a tanfolyam de ha lesz pénzem én elmegyek rá, mert érdekes, ugyan ott is emberek lesznek, de azt csak leküzdöm valahogy
5/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Légyszi írd le harmadjára is...
6/7 A kérdező kommentje:
28éves vagyok....tehát már abban akorban vagyok amikor már nem ártana párkapcsolatban élni.
2019. nov. 2. 16:13
7/7 A kérdező kommentje:
és a legjobb az egészben: nekem kellene birnom a z embereket,a nagy tömeget.Ugyanis emberek előtt kell szerepelnem a szakmám végett.Zenéléssel foglalkozom,ezt is tanultam.Igen,a zenekarban való játszás megy,de ha egyedül kellene hát....bevallom azt már csak pár pohár bor után birom ki,ami nem a legjobb megoldás.De a vizsgakoncertemen nem volt más választásom....tehát ez kissé egy ördögi kör...
2019. nov. 2. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!