Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség egy 18 éves fiú és egy 28 éves férfi között?
Szerintem aki jó az ágyban, az 18 évesen is jó. Legalabbis gyengéd, figyelmes, érzéki. Max a technikán kell még finomítani.
Aki meg egy tapló, az 40 évesen is egy önző gyorstüzelő lesz, aki ugyan úgy max kényszerből fog kinyalni. Én már 28 is elmúltam, és férfi vagyok, de ez a véleményem. Ugyan ez igaz nőkre is!!!
Jobban figyelek a nőre, mint 10 éve. Ha érdekel, írj rám.
30 F
Mindkettő éretlen még, mondhatni zöldek. De majd megérnek 38 éves korukra, na akkor lehet szüretelni. Előtte nem fejlődtök ki teljesen fejben, sem testileg, mégha azt is hiszitek, hogy igen.
Akik úgy gondolják magukról, hogy érett férfiak, és még 30 évesek sincsenek, azok pontozhatnak, de ettől még igaz marad és ez véleményem szerint nem is baj.
Szerezz tapasztalatot mindkét korosztályból és lehet találsz pár választ a kérdésedre.
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!