Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nem beesett arcú, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem beesett arcú, de iszonyúan sovány fiú mennyire jön be nektek?

Figyelt kérdés
176 centi vagyok, 56 kiló. Egy ideje többet eszek, kb 4 kilót szedtem fel 1 hónap alatt. Tudom, nem sok, de ez van. A lakásban edzek, fogok menni edzőterembe is majd. 24 éves vagyok, szeretnék már végre elkezdeni randizni. Vannak matchjeim, már szeretnék találkozni is valakivel, de nem nagyon merek. Képeken nem tűnök soványnak, csak élőben. A farkam elég masszív, az ad egy kis önbizalmat, de egy találkozón nyilván nem a farkamat fogom pörgetni. Szerintetek kezdjek el randizgatni, vagy várjak még?

2022. febr. 27. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Hát figyelj én is hasonló problémával küzdök,max annyival jobb a helyzetem hogy magas vagyok...meg kicsit fiatalabb.

Tényleg nem rosszindulatból mondom,de ha tényleg ilyen stílusban kommunikálsz,akkor neked nem a soványság a legnagyobb bajod. Tudom hogy fáj,hogy mindenhol kapod a "fuj anorexia",és hasonló undorító fogyatékos kommenteket,ezek nekem is fájnak,de ezzel a magatartással nem segítesz magadon. (Ezt nem csak a reakcióidra értem,már a kérdésben is...hát mondjuk hogy kicsit rossz a stílus). Így csak eltaszítod magadtól az embereket,először ezen kellene változtatni,mert a vékony srácokkal ellentétben a bunkóság egy normális lánynak sem tetszik.

2022. febr. 28. 08:31
 12/16 A kérdező kommentje:

ma 00:14

Csak olyan stílusban válaszoltam, mint amilyen stílusban írtak.

2022. febr. 28. 09:49
 13/16 A kérdező kommentje:

"Ezt nem csak a reakcióidra értem,már a kérdésben is...hát mondjuk hogy kicsit rossz a stílus"

Muti már a kérdésben mi ez a rossz stílus. Hihetetlen mennyire jellemző a funkcionális analfabetizmus az emberekre. Na mindegy ne is pazarold az idődet, ismerem ez a proli észjárást szóval a problémás mondat szerinted:

"A farkam elég masszív, az ad egy kis önbizalmat, de egy találkozón nyilván nem a farkamat fogom pörgetni."

Na esetleg ez akkor lett volna pRoBléMáS stílusú ha azt írtam volna, hogy a randin a farkam azonnal beverem bárkinek.

2022. febr. 28. 09:53
 14/16 A kérdező kommentje:

"annyival jobb a helyzetem hogy magas vagyok...meg kicsit fiatalabb"

Ja mert én már vénember vagyok. Na, mivel magas vagy, rohadtul nem vagyunk egy szinten. Úgyhogy a szádat befoghatod.

2022. febr. 28. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem jön be. A kigyúrt pasik tetszenek.
2022. febr. 28. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
Igazad van,a kérdés tényleg normális volt,azért elnézést kérek,viszont a válaszaidban akkor is nagyon látszik hogy mennyire megkeseredett és toxikus vagy. Tudom hogy nem saját hibádból vagy ilyen,de attól még csak te tudsz rajta változtatni,szóval sok szerencsét🤞
2022. febr. 28. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!