Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem beesett arcú, de iszonyúan sovány fiú mennyire jön be nektek?
Hát figyelj én is hasonló problémával küzdök,max annyival jobb a helyzetem hogy magas vagyok...meg kicsit fiatalabb.
Tényleg nem rosszindulatból mondom,de ha tényleg ilyen stílusban kommunikálsz,akkor neked nem a soványság a legnagyobb bajod. Tudom hogy fáj,hogy mindenhol kapod a "fuj anorexia",és hasonló undorító fogyatékos kommenteket,ezek nekem is fájnak,de ezzel a magatartással nem segítesz magadon. (Ezt nem csak a reakcióidra értem,már a kérdésben is...hát mondjuk hogy kicsit rossz a stílus). Így csak eltaszítod magadtól az embereket,először ezen kellene változtatni,mert a vékony srácokkal ellentétben a bunkóság egy normális lánynak sem tetszik.
ma 00:14
Csak olyan stílusban válaszoltam, mint amilyen stílusban írtak.
"Ezt nem csak a reakcióidra értem,már a kérdésben is...hát mondjuk hogy kicsit rossz a stílus"
Muti már a kérdésben mi ez a rossz stílus. Hihetetlen mennyire jellemző a funkcionális analfabetizmus az emberekre. Na mindegy ne is pazarold az idődet, ismerem ez a proli észjárást szóval a problémás mondat szerinted:
"A farkam elég masszív, az ad egy kis önbizalmat, de egy találkozón nyilván nem a farkamat fogom pörgetni."
Na esetleg ez akkor lett volna pRoBléMáS stílusú ha azt írtam volna, hogy a randin a farkam azonnal beverem bárkinek.
"annyival jobb a helyzetem hogy magas vagyok...meg kicsit fiatalabb"
Ja mert én már vénember vagyok. Na, mivel magas vagy, rohadtul nem vagyunk egy szinten. Úgyhogy a szádat befoghatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!