Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Ugye, hogy a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ugye, hogy a nagy farkú pasitokra ez vár??

Figyelt kérdés

Mindenki odavan a nagy vastag dákóért. De ugye azzal tisztában vagytok, hogy ezek a pasik 30 felett már kopaszak a magas tesztoszteron szint miatt és tiszta szőr a mellkasuk meg hátuk is néhánynak.

A kis farkúak meg 40 évesen is 25-nek néznek ki az alacsony tesztoszteron miatt és nem is kopaszodnak esetleg 60 éves kor körül...

2022. febr. 19. 14:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Ordas nagy baromság. Nem a tesztoszteron határozza meg a farok méretét.
2022. febr. 19. 14:08
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Most nem tudom eldonteni, hogy neked kicsi es irigy vagy, vagy csak szimplan hulye.
2022. febr. 19. 14:10
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Ugye azzal tisztában vagy hogy egy nő nem az alapján választ párt magának hogy nagy vagy kisfarkú a pasi? Ez ismerkedés alatt ki se derül. Egy nő meg csak azért nem marad együtt egy pasival mert nagy a farka.

Érződik a kérdésedből hogy te csak egy frusztrált kisfarkú pasi vagy aki erre fogja hogy nincs barátnője.

A kopaszodás pedig genetika, nem a faroktól függ.

Ha pedig már együtt vagyunk valakivel, szerelmesek vagyunk, nem az fogja elvenni a kedvünket hogy egy idő után elkezd kopaszodni.

2022. febr. 19. 14:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
2-es! Szerintem mind kettő🤣😂🤣
2022. febr. 19. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kretenseget beszélsz. Magas a tesztoszteron szintem, mégsem vagyok kopasz, sőt, kölyökképű vagyok. Simán letagadhatok 8 évet.
2022. febr. 19. 14:21
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Nincs olyan fèrfi, aki 40 èvesen 25-nek nèzne ki :D
2022. febr. 19. 14:24
 7/17 anonim ***** válasza:
98%

Nagy farkam van, 30 vagyok és egyáltalán nem szőrös a mellkasom és hajam is elég sok van.

Sajnálom hogy a létezésem keresztül húzza a világképed. :(

2022. febr. 19. 14:29
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Én nőként az átlagos dákót szeretem meg ha egy férfi jó szőrös, az se zavar ha kooaszodik.
2022. febr. 19. 15:22
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
Mindenki odavan a nagy vastag dákoért? Szerintem nőlj fel, mert amig sztereotípiákban gondolkodsz, addig csak éretlen hü..e gyerek maradsz.
2022. febr. 19. 15:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a farok termeli a tesztoszteront, és a tesztoszteron mennyisége nem növeli a farokméretet, semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz.
2022. febr. 19. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!