Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ugye, hogy a nagy farkú pasitokra ez vár??
Mindenki odavan a nagy vastag dákóért. De ugye azzal tisztában vagytok, hogy ezek a pasik 30 felett már kopaszak a magas tesztoszteron szint miatt és tiszta szőr a mellkasuk meg hátuk is néhánynak.
A kis farkúak meg 40 évesen is 25-nek néznek ki az alacsony tesztoszteron miatt és nem is kopaszodnak esetleg 60 éves kor körül...
- Kopasz vagyok, de nem vagyok 30. Már 20 évesen az voltam kb. :D
- Való igaz ez összefügghet a magas tesztoszteronnal, szőrösebb is vagyok, de csak a végtagoknál hagyom meg, ergo a hasam és mellkasom egyáltalán nem szőrös. És a hátam se nagyon. Szvsz kérdező létezik borotva, ha valakit zavarna valahol.
- Áh és sajnos (?) nincs hatalmas farkam:D
Nekem spec nem mikro péniszem van mégse nézek ki 40ek és nem is kopaszodom 😂 😂
Úgyhogy hiába a kisebbségi komplexusod ne ezzel akard magad nyugtatni.. Nagyobb mérettel maximum azért néz ki valaki idősebbnek mert a nők miatt már ki égett 😂 de azt ugy hívják sárm 👌🏻
6. Ezt megvétóznám, deeeee nem európai pasik közt kell keresgélni :)
Kérdező! Azzal tisztában vagy hogy nem a tesztoszteron a döntő ebben, hanem a gének? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!