Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha a pasitokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a pasitokról kiderülne, hogy terméketlen de egy ismerős teherbe tudna ejteni úgy hogy abba párod is belemegy vállalnátok? Valaki járt már ilyen cipőben? Vagy inkább örökbefogadás - lombik ilyenek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
A pasi biztos orulne… :D
2021. júl. 17. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, alapból nem akarok gyereket, de ha ez valami oknál fogva változna akkor sem dugatnám meg magam mással hanem elmennék lombik programra.
2021. júl. 17. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
De ha a pasi terméketlen akkor a lombik kilőve.🤨 Azt akkor szokták ha pl a nőnek nincs petevezetéke de ő is és a pasi is nemzőképes🤔
2021. júl. 17. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
45%

Az a baj hogy szerintem a kérdező azt gondolja hogy ilyenkor a haverral felcsináltatjátok magatokat, a pasitok pedig még végig is nézi, pedig marhára nem így megy ez...

Te vagy az cuckold nyomorék? :D

2021. júl. 17. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha a férjem is belemenne még mindig jobb, ha biológiailag legalább az enyém a gyerek, mintha örökbefogadnánk. Én jobban örülnék. De ehhez tényleg az kell, hogy a férjet ez ne zavarja

(nem tudom itt a többiek mire gondoltak, de természetesen ez nem azt jelentené, hogy a másik pasi megdug annyiszor, amennyiszer nem esek tehetbe lol. Nyilvánvalóan ő ondót adna, amiből majd orvosi eljárással megtermékenyítenének)

2021. júl. 17. 16:53
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos ezzel az a baj, hogy a biológia apa bármikor elkapható később gyerektartás miatt, szóval ilyenbe nem szabd belemenni férfiként. Ezért kéne megváltoztatni a jogot, hogy a férfi is le tudjon mondani a gyerekről, ne csak a nő, nincs most jogegyenlőség.
2021. júl. 17. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha akarnék gyereket, akkor vállalnám.Fene sem költene százezreket lombikra.
2021. júl. 17. 17:33
 8/11 anonim ***** válasza:

De, simán lehet lombik. Ismerek olyan gyereket, akinek az apja a donorlistából van.

Én azt választanám.

2021. júl. 17. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Ha a férjemet tényleg nem zavarná, én bele mennék.

A lombik nagyon drága, és lehet többedikre sikerül csak.

Az ismerőstől meg sok módszerrel teherbe lehet esni. Csak megbeszélés kérdése.

-szex

-hármas

-vagy kérünk spermár és szexnél fecskendő segítségével a hüvelyembe juttatjuk

-esetleg orvos

2021. júl. 18. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amióta a lombik kezelések állami kézben vannak (mind Magyarországon) azóta teljesen ingyenes.

De tény, hogy sokat kell várni.

2021. júl. 18. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!