Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha lenne nektek az ex pasitokrol videotok, vagy ha van ti masztiznatok ra? esetleg csinaltatok mar?
Figyelt kérdés
mennyi idösek vagytok?2021. szept. 21. 19:17
1/5 anonim válasza:
Nem.
Ha ki akarok elégülni, akkor szexelek.
2/5 anonim válasza:
Nem. Eleve nem tartom meg az exeimről készült képeket, videókat, masztizni meg nem erre szoktam.
3/5 anonim válasza:
Van többekről is videó, de nem szoktam nézegetni. Masztizni meg főleg nem fogok rá. Általában exeimtől szinte már undorodom:D
24
4/5 anonim válasza:
Nem, az már a múlt része, minek masztizzon az ember lánya olyanra akihez érzelmileg már semmi sem köti? Inkább jöjjön az aktuális, vagy az új élmény.
5/5 anonim válasza:
Én egy kicsit árnyaltabban látom ezt a dolgot. Van olyan exem, akitől undorodom; de van olyan, aki még mindig felizgat, és elő tud fordulni ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!