Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megtetszett a fiatal kolléganőm, de házas vagyok?
Van egy lány, aki már évek óta tetszik és most összemelegedtünk, de még semmi konkrét nem volt, csak tudom, hogy én is tetszem neki. 28 éves gyönyörű, fiatal, kislányos arccal. De családom van, otthon már egy ideje csak a gyötrelem van. Engednétek a csábításnak?
44F
Tehát te egy megoldást keresel ahol a kecske is jól lakik és a házasság, bocsánat káposzta is megmarad...
Sajnálom nincs megoldás erre. Vagy a családodban raksz rendet és elfelejted a lányt, vagy a családodat hagyod el és utána azzal kefélsz akivel akarsz...
Ha a sorrendet megcseréled az meg előbb utóbb úgyis kiderül, mert ahoz túl buta vagy hogy profin el tudd tüntetni a nyomokat.
ma 15:37
Elmész a bíróságra és benyujtod a válókeresetet. Ilyen egyszerű. Mi ebben a nehéz? vagy éjjel nappal veled van és hámon vezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!