Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hülyeséget csinált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeséget csináltam? Ez megcsalás??

Figyelt kérdés
30 pluszos pasi vagyok, csajom 21 éves és az ágyban egy vadmacska!! Hónapok óta beszélgetünk arról, hogy be kellene valakit hoznunk harmadiknak (nem én vetettem fel). A választása a legjobb barátnőjére esett, pedig én mondtam neki, hogy nem tartom jó ötletnek. Az egyik buliban még smároltak is, meg "cukiságból" néha kézenfogva is mennek. Én meg nem bírom az ilyen "cukiságokat", de elnézem neki, inkább mint egy másik pasival legyen! Persze, ne legyek álszent meg-megnézem a barátnőit, nem vagyok fából. De akkor is, volt egy furcsa érzésem a dolog előtt. Megbeszéltünk egy időpontot, megérkezett a barátnője, iszogattunk, röhögcséltünk, majd egy ponton lekerültek a ruhák. Nyaltunk, faltuk egymást hárman, majd pár perccel később azt vettem észre, hogy a barátnőm barátnője aktívabb, mint az enyém! Az én barátnőm kiszállt a játékból, kiment cigizni az erkélyre. Először nem értettem a dolgot, de folytattam a játékot a barátnőjével. A csajom vissza se jött, pedig nagyon vártam vissza, de elment lefeküdni a hálószobába. Mi hajnalig játszottunk a nappaliban, nem is aludt ott lány, kora reggel felöltözött és hazament, amikor elköszönt mintha neheztelést éreztem volna a szemében, de lehet, hogy csak beképzelem. Talán azért kombinálok, mert a barátnőm barátnője többször úgy nézett rám, bárhol találkoztunk, mintha azt várná, hogy szakítsak a csajommal, és akar tőlem valamit. De hát a legjobb barinők!!!!! A szilveszteri házibuliban is elég közvetlen volt velem, szinte már zavart a dolog, persze jól is esett, kicsit, de akkor is ott volt a barátnőm. A csaj meg pár nappal előtte szakított a pasijával és eléggé be volt állva. Na, de visszatérve az előbbi dologra, a barátnőm másnap nem nagyon szólt hozzám. A héten meg váltott műszakban dolgoztunk, alig találkoztunk, ma reggel meg meglátogatta a szüleit vidéken, amit egy rövid messenger üzenetben közölt velem, hogy megy hozzájuk. Nem szakítottunk, de elég furcsa most a dolog köztünk. Tudom, meg kellene beszéljen vele, de ég a pofám a múltkori miatt, mintha "megcsaltam" volna, pedig nem én szerveztem, vagy szorgalmaztam az egészet. Azt meg, hogy ő kiszállt a játékból, már akkor sem értettem. Gondoltam, ráírok a barátnőjére, de nem akarom, hogy túlgondolja, hogy miért írok rá. Eléggé patthelyzetnek érzem ezt a szitut.

#tanga #megcsalás #melltartó #Z-orál #anál-itikus
2022. febr. 27. 02:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Egy harmas mindig kockazatos dolog, ami mukodik elmeletben nem biztos, hogy fog a gyakorlatban is. Tehat felesleges azt irni, hogy ha o akarta az elejen akkor felesleges bepukladni, mert de, igenis van joga kozben is meggondolnia magat. Arrol nem is beszelve, hogy HARMASROL volt szo, o ebbol kilepett, es ti ketten szexeltetek, szoval igen, megcsaltad.

Bar en sem nagyon hiszem el, hogy a baratnod kiment cigizni meg lefekudt aludni es nem fogtad fel, hogy gaz van. Alapjaraton a parod reakcioit kellett volna figyelned, foleg ugy, hogy ez lett volna az elso alkalom, nem ertem, hogy mar a cigizesnel miert nem pattantal fel es mentel utana, hogy baj van-e, lealljatok-e. Amikor meg elment lefekudni aludni, akkor hogy gondolhattad, hogy minden rendben?

2022. febr. 27. 18:08
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk ia volt hasonló helyzet. A párom kidőlt hajnalban, megkérdeztem tőle, hogy minden rendben van e. Mondta, hogy igen, folytassuk csak. Így nem éreztem kellemetlenül magam. Végül visszajött a végére.
2022. márc. 1. 02:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kulcsszavaid kérdező: melltartó, orál, anál.

Következtetéseim/tippjeim: melltartós jelenet játszhatott közre, (megcsalási eszköz) orális szex (nemi szervek szájjal ingerlése kölcsönösen - valamint anális közösülés a barátnővel.)

Mindezek elnyújtott kéjérzetet kelthettek a barátnőd barátnőjében és benned. Nem ilyen jelenetek miatt érezhette azt az EREDETI barátnő, hogy Őt valamiért kevesebbre becsülöd?

2022. márc. 1. 07:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Igazad lehet! 🤔
2022. márc. 1. 11:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Észre kellett volna venned, hogy a barátnőd elment tőletek. Gáz, hogy lefekudt aludni, te pedig egy másik nővel szexelsz.
2022. márc. 2. 23:35
 16/22 A kérdező kommentje:
Ő kezdeményezte a dolgot, ő hozta be a 3asba a legjobb barátnőjét, akkor én miért érezzem rosszul magam emiatt?? Oké, értem, hogy menet közben meggondolta magát, de akkor jeleznie kellett volna ott, helyben. Persze, mi férfiak máshogyan vagyunk beállítva, de én nem akartam megcsalni, és nem is volt igényem egy 3asra. Eszembe nem jutott volna. Persze, mi férfiak megdgnk bárkit, ahogy szokták gondolni, de ha elém tesznek egy tál ételt, akkor persze, hogy "beleeszek". :)) Oké, nem volt annyi eszem, hogy ne egyem végig a menüt, de hát evés közben jön meg az étvágy. :D
2022. márc. 3. 14:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez volt a baj, hogy nem bírtál ellenálni. Persze a barátnőd is hibás részben, ugyanis az ő ötlete volt, viszont amikor a barátnőd elment tőletek, akkor neked nem a farkaddal kellett volna gondolkodni.

Megbeszéltètek azóta a dolgot?

2022. márc. 3. 23:14
 18/22 Noren1989 ***** válasza:
77%
És ha csak teszt volt? 🤔🤔🤔
2022. márc. 4. 06:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj bele kérdező, hogy vagy kibékültök vagy nem.

Mivel a 21 éves barátnő valószínűleg még nem igazán "nőtt fel" a VALÓS élethez - az ágybeli teljesítményén kívül - bizonytalannak látszik részemről, hogy igazán hosszútávú és kiegyensúlyozott élettársi közösségre számíthatnál tőle.

Végez valamilyen házimunkát legalább? Dolgozik rendszeresen, van elégséges jövedelme saját magára? Feltételezem, hogy együtt is éltek, egy fedél alatt. Milyen hosszú ideje ismered? Milyen körülmények között ismerkedtetek meg?

Szerintem az lenne az igazán meghatározó tényező, ahogy ÁGYON ÉS SZOROSABB TESTI KONTAKTUSON KÍVÜL élitek meg a hétköznapokat egymással. Vagy akár az ünnepeket. Felmenőitek élnek? Hogyan viszonyultok hozzájuk?

Nem az lehet még a probléma okozója, hogy EGÉSZEN MÁS családi mintát hoztatok magatokkal? Mennyire ismeritek egymás szüleit? Vagy még nem is találkoztatok egymás felmenőivel?

2022. márc. 4. 07:30
 20/22 anonim ***** válasza:
80%
Talán a kis hisztis qrvának kellett volna szólnia, hogy elég volt, fejezzük be, mert nekem nem jó, a világi drámázás helyett. Nőként rühellem az ilyen szánalmas viselkedést, mikor nincs benne annyi, hogy megmondja kerek-perec, hogy őt zavarja valami, ellenben elvárja, hogy a műmájerkodására ugorjon mindenki és forogjon körülötte a világ. Hát nem, most ráfaragott. Legközelebb majd nem teszi az agyát, hanem megmondja, mi a baj.
2022. márc. 7. 14:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!