Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeséget csináltam? Ez megcsalás??
Keményen fogalmaztál 20-as, de nem tudom azt mondani, hogy nincs igazad!! :((
Nem a farkammal kellett volna gondolkodnom? Ez kb. olyan, mint amikor nézegeted a sütiket egy cukrászdában, és azt mondom, hogy ne azt válaszd, amelyik jól néz ki, hanem amelyiktől nem leszel éhes. :D
"Megbeszéltètek azóta a dolgot?"
Próbáltam, de nem vevő a beszélgetésre. Én meg nem erőltetem a dolgot. Ezek után komolyan elgondolkoztam, hogy ne keressem-e meg a barátnőjét.
"És ha csak teszt volt?"
Lehet, de annak meg durva! Én nem tesztelném őt így, odalökve egy pasinak, mert így is, úgy is meg lenne bszva. :D
"Nyugodj bele kérdező, hogy vagy kibékültök vagy nem."
Az a helyzet, hogy már nem is erőltetem a dolgot. Már több szakításon vagyok túl, "edzett" vagyok, és már arra kondicionálom magam. Ha nem szakítunk, akkor is van egy törés a kapcsolatunkon. Oké, oké, miattam!
"az ágybeli teljesítményén kívül - bizonytalannak látszik részemről"
A másik lánynak jobb a "teljesítménye", ő átment a vizsgán. ;-)
Persze, végez házimunkát, mint ahogy én is. Közösen csináljuk, megosztjuk a feladatokat. Dolgozik is rendszeresen egy pékségben, mint eladó. Ott ismertem meg egy éve. Akkoriban oda szállítottam ki árut. A szülők meg.. zűrös ügy, a faterja egy, a múltból itt maradt kommunista, az anyja meg.. csoda, hogy összehozták ezt a gyereket, de erről nem is írnék többet.
#11#15-tel hasonló véleményen vagyok. Van a fantázia, meg van a valóság. Én is előre megbeszélt hármasban vettem volna részt. Vágytam rá, fő fantáziám volt. De amikor ott voltunk, teljesen kiborultam. Mert az érzelmeidet nem tudod szabályozni. Én is azt csináltam, mint a barátnőd. Ott hagytam őket. Vége lett a kapcsolatunknak. Soha többet nem tudtam lefeküdni azzal a férfivel.
Ahogy most irtál a lányról, te biztos nem szereted úgy, mint ő szeretett téged. De ez nem megtört, széttört.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!