Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeséget csináltam? Ez megcsalás??
Talán még túl fiatal a barátnőd barátnője is.
Családalapítás szempontjából ne számíts az eredeti barátnődre! Magadnak tedd fel a kérdést: melyik hölgyben melyik tulajdonság a vonzóbb?
Mennyire ismered a barátnőd barátnőjét?
Szerintem mindketten hibáztatok.
A barátnődnek nem kéne megsértődnie, ha ő szervezte/akarta. Te meg mondjuk mikor közben kiment, utána mehettél volna, hogy mi a baj. Szerintem én se reagálnék túl jól, ha a barátom jobban el lenne a legjobb barátnőmmel az ágyban mint velem, de mondjuk én sose szerveznék ilyet.
Írj rá, hogy meg szeretnés beszélni a dolgokat.
Kiváló mese volt.
Ha a játszadozást jobban kidolgozod, még lehet belőle valami gyenge kis ponyva is.
Barátnőd szervezte, ő találta ki...így nem értem mi baja
Mondjuk utána mehettél vilna akkor
Igen, kamu az egész. Végülis, a saját nyomoromat írtam le, és kamu az egész? Biztos így van!
A barátnőm barátnőjét nem ismerem semennyire., csak beszélgettünk párszor, röviden. Családalapításra még nem is gondoltam, és ha szakítás lesz, akkor nem fogok a másik lánnyal járni. Ez tönkretenné az ő kapcsolatokat is.
Igen, lehet, hogy utána kellett volna menjek, de kicsit elfoglalt voltam. :( Az gondoltam, hogy magától visszajön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!