Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hülyeséget csinált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeséget csináltam? Ez megcsalás??

Figyelt kérdés
30 pluszos pasi vagyok, csajom 21 éves és az ágyban egy vadmacska!! Hónapok óta beszélgetünk arról, hogy be kellene valakit hoznunk harmadiknak (nem én vetettem fel). A választása a legjobb barátnőjére esett, pedig én mondtam neki, hogy nem tartom jó ötletnek. Az egyik buliban még smároltak is, meg "cukiságból" néha kézenfogva is mennek. Én meg nem bírom az ilyen "cukiságokat", de elnézem neki, inkább mint egy másik pasival legyen! Persze, ne legyek álszent meg-megnézem a barátnőit, nem vagyok fából. De akkor is, volt egy furcsa érzésem a dolog előtt. Megbeszéltünk egy időpontot, megérkezett a barátnője, iszogattunk, röhögcséltünk, majd egy ponton lekerültek a ruhák. Nyaltunk, faltuk egymást hárman, majd pár perccel később azt vettem észre, hogy a barátnőm barátnője aktívabb, mint az enyém! Az én barátnőm kiszállt a játékból, kiment cigizni az erkélyre. Először nem értettem a dolgot, de folytattam a játékot a barátnőjével. A csajom vissza se jött, pedig nagyon vártam vissza, de elment lefeküdni a hálószobába. Mi hajnalig játszottunk a nappaliban, nem is aludt ott lány, kora reggel felöltözött és hazament, amikor elköszönt mintha neheztelést éreztem volna a szemében, de lehet, hogy csak beképzelem. Talán azért kombinálok, mert a barátnőm barátnője többször úgy nézett rám, bárhol találkoztunk, mintha azt várná, hogy szakítsak a csajommal, és akar tőlem valamit. De hát a legjobb barinők!!!!! A szilveszteri házibuliban is elég közvetlen volt velem, szinte már zavart a dolog, persze jól is esett, kicsit, de akkor is ott volt a barátnőm. A csaj meg pár nappal előtte szakított a pasijával és eléggé be volt állva. Na, de visszatérve az előbbi dologra, a barátnőm másnap nem nagyon szólt hozzám. A héten meg váltott műszakban dolgoztunk, alig találkoztunk, ma reggel meg meglátogatta a szüleit vidéken, amit egy rövid messenger üzenetben közölt velem, hogy megy hozzájuk. Nem szakítottunk, de elég furcsa most a dolog köztünk. Tudom, meg kellene beszéljen vele, de ég a pofám a múltkori miatt, mintha "megcsaltam" volna, pedig nem én szerveztem, vagy szorgalmaztam az egészet. Azt meg, hogy ő kiszállt a játékból, már akkor sem értettem. Gondoltam, ráírok a barátnőjére, de nem akarom, hogy túlgondolja, hogy miért írok rá. Eléggé patthelyzetnek érzem ezt a szitut.

#tanga #megcsalás #melltartó #Z-orál #anál-itikus
2022. febr. 27. 02:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Talán még túl fiatal a barátnőd barátnője is.

Családalapítás szempontjából ne számíts az eredeti barátnődre! Magadnak tedd fel a kérdést: melyik hölgyben melyik tulajdonság a vonzóbb?

Mennyire ismered a barátnőd barátnőjét?

2022. febr. 27. 05:09
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem csináltál hülyeséget és nem megcsalás. A barátnőd viszont gyerekes.
2022. febr. 27. 05:57
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
Talán utánna kellett volna menned még este,hogy most mi van,miért nem folytatja.Mi a baj befejezük vagy küldjem haza a barátnődet. De így hogy nélküle vartad le a barátnőjét nem fer dolog.
2022. febr. 27. 06:13
 4/22 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem mindketten hibáztatok.

A barátnődnek nem kéne megsértődnie, ha ő szervezte/akarta. Te meg mondjuk mikor közben kiment, utána mehettél volna, hogy mi a baj. Szerintem én se reagálnék túl jól, ha a barátom jobban el lenne a legjobb barátnőmmel az ágyban mint velem, de mondjuk én sose szerveznék ilyet.

Írj rá, hogy meg szeretnés beszélni a dolgokat.

2022. febr. 27. 06:34
 5/22 Noren1989 ***** válasza:
14%

Kiváló mese volt.

Ha a játszadozást jobban kidolgozod, még lehet belőle valami gyenge kis ponyva is.

2022. febr. 27. 07:22
 6/22 anonim ***** válasza:
8%
Ez a jövőnk. Az eljövendő generáció. Mondhatnám, hogy megérett a világ a pusztulásra. Ilyenkor örülök, hogy kitört a háború a szomszédban. Ez előrevetíti, hogy 20-30 éven belül mi is erre a sorsra jutunk, talán van esély megtisztulásra!
2022. febr. 27. 09:38
 7/22 anonim ***** válasza:
86%

Barátnőd szervezte, ő találta ki...így nem értem mi baja

Mondjuk utána mehettél vilna akkor

2022. febr. 27. 09:42
 8/22 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem kamu az egész...
2022. febr. 27. 09:56
 9/22 A kérdező kommentje:

Igen, kamu az egész. Végülis, a saját nyomoromat írtam le, és kamu az egész? Biztos így van!

A barátnőm barátnőjét nem ismerem semennyire., csak beszélgettünk párszor, röviden. Családalapításra még nem is gondoltam, és ha szakítás lesz, akkor nem fogok a másik lánnyal járni. Ez tönkretenné az ő kapcsolatokat is.

Igen, lehet, hogy utána kellett volna menjek, de kicsit elfoglalt voltam. :( Az gondoltam, hogy magától visszajön.

2022. febr. 27. 10:31
 10/22 A kérdező kommentje:
A háborút meg tök logikus összehozni a szexxel. Végülis, P. megbszta a másik országot.
2022. febr. 27. 10:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!