Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a szituban teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a szituban teljesen vállalhatatlan, hogy megcsaltam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

29 vagyok, ő 24. 4 éve együtt vagyunk, nagyon csinos volt mikor összejöttünk, egyetem mellett nagyon odafigyelt a táplálkozásra és rengeteget mozgott. Minden szuper volt, a szex is első osztályú volt vele.

Amikor elvégezte az egyetemet, 1.5 éve összeköltöztünk. Szépen lassan eléggé elhagyta magát, nem lett igénytelen vagy ilyesmi, viszont a mozgást teljesen elhagyta és a kajálásra sem figyel egyáltalán. Jócskán magára szedett. Eleinte nem mertem neki jelezni, viszont mióta ez a szexuális életünk rovására megy, sajnos többször is elmondtam, hogy hatalmas problémának érzem, hogy ezzel a 10-15 kilóval amit felszedett egyszerűen nem tudom úgy megkívánni. És ezt teljesen az életmódjának köszönheti. Ülő munkát végez, eszébe nem jutna elmenni legalább kocogni néha, ha rájön leugrik este 10-kor valami gyorskajáért.

Nagyon sokáig próbáltam kommunikációval megoldani, párszor össze is vesztünk ezen, de többször megígérte hogy változtat, mindhiába. Hónapok óta képtelen vagyok rá felizgulni.

Múlthét hétvégén sajnos elgyengültem és megcsaltam. Bánom, viszont nem tudom mit tegyek. Szakítsak vele vagy próbáljam valahogy rendbehozni?

tegnap 23:41
1 2
 1/15 cinderella_ ***** válasza:
84%
Ha Te nem szereted a gömbölyű idomait, más fogja.
tegnap 23:47
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Minden szituációban vállalhatalan, hogy megcsald a párod.
ma 00:22
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Én értem, hogy téged így nem izgat, de ennyi erővel kb. minden terhes nő palija félreléphetne, mert bizony, ott nem csak a pocakocska nő, hanem felszöknek a pluszkilók is, és időbe telik leadni utólag is. 10-15 kiló mondjuk még az a kategória, amikor megőrzi a nő az arányait, nem a "szétfolyós", szóval ebből a szempontból kicsit "finnyásnak" érezlek, de ha nem bírsz együttélni vele, akkor szakíts.
ma 00:25
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Szakíts vele és mutasd be nekem.
ma 01:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el magatokat 10 év múlva. Egyrészt valószínű nem lesz vékony, részedről emiatt 0 szex lesz, ennek következtében folyamat csalni fogod, amit megszoksz ugyan, de lelkileg neked sem lesz komfortos, ráadásul előbb utóbb lebuksz, akkortól vagy szakítás vagy feszültség. Kell ez Nektek? Ráadásul fiatalon? Még nincs benne több tíz év és gyerekek. Most szakíts, adj neki esélyt, hogy találjon olyat, aki gombolyűn is tiszta szívéből szereti.
ma 01:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a többszöri igéret ellenére sem változtatott, akkor ne csodálkozzon! De sokkal tisztább lenne a dolog ha inkább szakítanátok.
ma 02:22
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Jaj te szegény, mindjárt megsajnállak. Remélem páros lábbal fog kirúgni.
ma 02:38
 8/15 anonim válasza:
100%
Ez csak rajtad múlik és ezt te is tudod. Elég szar helyzetbe kerültél ezzel a megcsalással. Ha annyira szeretted volna, akkor nem csaltad volna meg. Ha zavar hogy meghízott és nem kívánod már őt és ő pedig nem tesz semmit akkor szakíts vele! Velem is szakított a barátnőm, mert folyamatosan alkoholizáltam. Sokszor ígérgettem. Akkor kaptam észbe, mikor már késő volt és szakított velem..
ma 07:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is elítélendő amit tettem. De azokkal nem értek egyet, akik a terhességet hozzák fel: leírtam, hogy az frusztrál, hogy ezt teljesen az életmódjának köszönheti és annak hogy nem hajlandó változtatni. Egy terhességnél természetes folyamat, hogy magára szed egy nő. Teljesen más szitu és nyilván a ferfinak is tolerálni kell. A szándék hiánya a leginkább zavaró.
ma 07:45
 10/15 Oldfire ***** válasza:
0%
Ha megőregszik, ráncos lesz a bőre, akkor is megcsalod? Bunkó egoista paraszt vagy. Egyébként lehet betegség is amitől nem sikerül neki.
ma 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!