Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a szituban teljesen vállalhatatlan, hogy megcsaltam a barátnőmet?
29 vagyok, ő 24. 4 éve együtt vagyunk, nagyon csinos volt mikor összejöttünk, egyetem mellett nagyon odafigyelt a táplálkozásra és rengeteget mozgott. Minden szuper volt, a szex is első osztályú volt vele.
Amikor elvégezte az egyetemet, 1.5 éve összeköltöztünk. Szépen lassan eléggé elhagyta magát, nem lett igénytelen vagy ilyesmi, viszont a mozgást teljesen elhagyta és a kajálásra sem figyel egyáltalán. Jócskán magára szedett. Eleinte nem mertem neki jelezni, viszont mióta ez a szexuális életünk rovására megy, sajnos többször is elmondtam, hogy hatalmas problémának érzem, hogy ezzel a 10-15 kilóval amit felszedett egyszerűen nem tudom úgy megkívánni. És ezt teljesen az életmódjának köszönheti. Ülő munkát végez, eszébe nem jutna elmenni legalább kocogni néha, ha rájön leugrik este 10-kor valami gyorskajáért.
Nagyon sokáig próbáltam kommunikációval megoldani, párszor össze is vesztünk ezen, de többször megígérte hogy változtat, mindhiába. Hónapok óta képtelen vagyok rá felizgulni.
Múlthét hétvégén sajnos elgyengültem és megcsaltam. Bánom, viszont nem tudom mit tegyek. Szakítsak vele vagy próbáljam valahogy rendbehozni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!