Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó a csaj az ágyban, viszont sokszor vállalhatatlan a mentalitása, viselkedése. Más is járt így? Mit lehet tenni?
Hát igen... A párkapcsolat nem csak dugásból áll... Bizony meg kell tanulni alkalmazkodni a másikhoz és meg kell tanítani a másikat alkalmazkodni hozzánk...
Gondolom ez meghaladja a felfogóképességeteket, szóval további sok boldogságot még pár hétig:D
Voltam már így :(
Ilyenkor bukik ki a szög a zsákból, hogy nem, és ismételten, NEM a szex az egyetlen és legfontosabb eleme a kapcsolatnak. Egy férfi számára sem
pl? írd már le....
mi az hogy vállalhatalan?
terrorizál, utasítgat?
keféld meg egyszer úgy hogy a könynei follyanak, és szava se lehessen, csak dugd mint egy gép, húzd a haját, verd vörösre a seggét kutyapózban, és élvezz a homlokára
Én oda vagyok pl az ilyen csajokért, imádom, ha oda teszik magukat az ágyban.
De ha a való életben nem tud viselkedni, tehát leéget stb...
Akkor maradjunk inkább csak qurópartnerek.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!