Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy 20 éves lánnyal, de naponta 3-4 szer akar dugni mi a fenét csináljak? Nem akarom, hogy elhagyjon!
Ha már egy nap csak egyszer szexelünk, másnap szóvá teszi, és veszekszik érte.
Én 30 leszek, már két hónapja vagyok vele, de lassan már nem bírom. Egy kollégám azt mondta vegyek kamagrát vagy ginsenget, szerintetek?
Már pedig ha neked az sok akkor úgyis szakitani fogtok ha nem fogja magát vissza a csaj.
Az meg a legnagyobb hiba lenne ha gyógyszert szednél erre, azzal többet ártanál mit nem.
Kamagra arra jó ha nincs kedved de az sem oldja meg ha már nem áll fel mert annyira kivan.
Egyszerűen túl sok,a csaj meg valszeg szexmániás.
Kamagra jó egy ideig de hosszútávon ezt nem lehet bírni.
Nokent mondom, megfelelesi kenyszer lesz ez. Vannak nagy libidoju nok, de az kesobb jon, meg nekem igy ez nem all ossze. Nagyon kivancsi vagyok, van-e orgazmusa egyaltalan.
Nem azt mondom, hogy nincsenek nagy etvagyu nok. De ez a lany nekem igy nagyon gyanus.
Vegyél neki egy játékszert, te meg aludj sokat.
Minden nap, napi négyszer csinálni az már munka, nem élvezet.
szerintem vegyél pluszba egy szép Gpont vibrit. Az nagyon jó nyalás közben. Plusz csikló vibrit dugáshoz hogy hamarabb elélvezzen többször. Ezekhez vizbázisú sikositót.
fél év mulva majd csökken az éhsége.
Amugy szerintem nem akar veszekedni csak a puncija átveszi a hatalmat az agya felettt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!