Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a szituban teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a szituban teljesen vállalhatatlan, hogy megcsaltam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

29 vagyok, ő 24. 4 éve együtt vagyunk, nagyon csinos volt mikor összejöttünk, egyetem mellett nagyon odafigyelt a táplálkozásra és rengeteget mozgott. Minden szuper volt, a szex is első osztályú volt vele.

Amikor elvégezte az egyetemet, 1.5 éve összeköltöztünk. Szépen lassan eléggé elhagyta magát, nem lett igénytelen vagy ilyesmi, viszont a mozgást teljesen elhagyta és a kajálásra sem figyel egyáltalán. Jócskán magára szedett. Eleinte nem mertem neki jelezni, viszont mióta ez a szexuális életünk rovására megy, sajnos többször is elmondtam, hogy hatalmas problémának érzem, hogy ezzel a 10-15 kilóval amit felszedett egyszerűen nem tudom úgy megkívánni. És ezt teljesen az életmódjának köszönheti. Ülő munkát végez, eszébe nem jutna elmenni legalább kocogni néha, ha rájön leugrik este 10-kor valami gyorskajáért.

Nagyon sokáig próbáltam kommunikációval megoldani, párszor össze is vesztünk ezen, de többször megígérte hogy változtat, mindhiába. Hónapok óta képtelen vagyok rá felizgulni.

Múlthét hétvégén sajnos elgyengültem és megcsaltam. Bánom, viszont nem tudom mit tegyek. Szakítsak vele vagy próbáljam valahogy rendbehozni?

tegnap 23:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Azt azért tudd, hogy a 9#es válaszod csak önmagad mentegetése. Szarul van a lelkiismereted, kell az önigazolás. Használ? 5 #ös voltam.
ma 08:32
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az összes olyan válasz fölösleges, hogy "küldd át hozzám", "más bezzeg így is értékelné", "meg fogod ezt még bánni", "és ha megöregszik, akkor sem fogod már kívánni", "a terhes nők is meghíznak", stb. stb.

Nem, ő egy fiatal nő, akit úgy ismertél meg, úgy kívántad meg, úgy szeretted meg, hogy vékony volt és most már nem az. Ha nem izgulsz fel rá, akkor a fene megette az egészet. Ne megcsald, hanem hagyd ott.

Ami igazán fontos és érdekes lenne, azt úgysem fogjuk megtudni. Hogy vajon miért hízott meg és miért engedte el magát? Lehet, hogy már nem akar neked tetszeni. Lehet, hogy annyira stresszes, hogy csak a kajálásban és tespedésben leli örömét. Lehet, hogy ő maga akar szexuálisan elutasítani, ilyen tudatalatti módon.

ma 08:48
 13/23 anonim ***** válasza:
31%

Jaj a sok álszent gyakoris nyomi hogy próbálkozik itt okosnak tűnni ..

Érdekes amikor egy nő csalja meg a pasiját mert jön egy izmosabb, jobb pasi vagy mondjuk van valami problémája a csávónak ami miatt nem kívánja a szexet és a csaj segítség helyett megcsalja a párját azzal nincs baj, sőt jól is tette a kis királynő hisz jobbat érdemel. De ha egy pasi csalja meg a csaját mert a csaj elhagyja magát igénytelenül az már óriási bűn!

Szerintem jól tetted, ne bánd ha megtudja jobb minnêl hamarabb szétmenned tőle. Ha 24 évesen ilyen igénytelen nulla a csaj akkor mi lesz 10-20 év múlva szülés után szerinted ? Egész életedben ugyanazt az igénytelen nőt akarod dugni ? Nem érdemel meg téged. Az más ha 40 évesen szülés után elhízik kicsit, de 24 évesen ? Örüljön hogy nem kivágtad csak megcsaltad!

ma 10:18
 14/23 anonim ***** válasza:
53%

Páros lábbal rúgnálak ki a házból, az tuti. 10-15 kg??? Na ha eleve vékony volt és sportos alkat, akkor a 10-15 még abszolút nem is sok. Mi lesz ha terhes lesz?

Neked csak a kinézet számít? Elárulom így ismeretlenül is, hogy benned egy fikarcnyi érzelem sincs szerencsétlen naív barátnőd iránt. Jobb, ha elhagyod, legalább nem szenved egy ilyen seggfej miatt.

ma 10:43
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem csak a kinézet számít. A szándék arra, hogy legalább próbálja meg fenntartani a szexuális vonzalmat kettőnk közt.
ma 12:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
15. Szakítani lehet ám. Nem kell megcsalni
ma 14:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Én azért hoztam fel a terhességet még az elején, mert tök nyilvánvaló, hogy azért "gyengültél el", ahogy te fogalmaztál, mert már egy jó ideje nem áll fel rá rendesen, nem azért, mert nem sportol. Ha éjjel-nappal zabálna és nem hízna egy dekát sem (van ez a testtípus nőknél és férfiaknál is), akkor nem kúrtál volna félre, ennyire egyszerű. A többi duma, amit körítesz hozzá, az már csak önigazolás.
ma 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden jogod megvan, hogy szakíts vele, ha már nem gerjedsz rá. A megcsalás attól még vállalhatatlan marad
ma 15:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem, szakítani fogok vele. Nyilván nagyon ronda dolog volt a megcsalás, de ezután biztos hogy nem tudnánk már bízni egymásban és semmi értelme folytatni ezt így. Ha az elmúlt egy évben nem tudtuk ezt megoldani, ezután már nem fog menni.
ma 15:23
 20/23 anonim ***** válasza:

19

Jó döntés. És elmondod neki a szakítást?

ma 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!