Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem frusztrál az hogy mindenki rendszeresen szexel a korosztályomban én pedig aggszűz vagyok?
Nem dugtal ma, StevenUp? Nagyon frusztrált valaki. 🤣🤣🤣
"Egy tökös, határozott férfi akinek a vállán majd ők picsoghatnak minden hülyeségen."
Nekem nem kell egy picsogó, hisztéria. Igazi nő kell, akit megdugok rendesen, és szerencse, hogy van ilyen nőm. 😛
ma 23:53
A önsajnâló emberek tesznek frusztráltá. Ja és nem is dugtam ma. Ebben igazad van.
De ha dugtam volna akkor is leoltottam volna szerintem.
A picsogást meg arra értettem hogy a nők általában érzékenyebbek mint a pasik és hajlamosak túlgondolni dolgokat és érzelmileg ezt túltolják 🤷♂️
Kérdező!
Alapvetően kétfajta megközelítés létezik:
1: Hű, micsoda nagy probléma van itt! Na, erről beszéljünk jó sokat! - ez itt egy nő.
2: Ejnye, itt valami baj baj van. Hogyan lehet ezt megoldani? - ez meg egy férfi.
Jó tanács: légy férfi.
Olvass vissza: sokan és sokféle jó tanácsot adtak már itt, hogy mit lehet tenni.
De tenni kell... és NEKED kell tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!