Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek prűd, aggszűz nővel?
Szted vesztegetném ilyenre az időm?
Nekem a kéjes, vággyal teli, bevállalós, magas önbizalommal rendelkező nőkre van időm, akikkel élmény az együttlét.
Volt ilyen, csinos de 27 éves aggszűz nő, aki túl akart lenni csak rajta gépiesen, hogy majd a "férjével" már működjék a dolog, és teljesítsen.
Teljesen elvesztette a szexuális érdeklődését, talán sose volt neki. Találkoztam vele, de nem "csináltam meg". Kösz ebből én nem kérek.
Mint egy jégvermi vámpír leszívta az életerőmet az a hideg érzelemmentes tekintet.
Mint mindig, most is az igazat fogom mondani (majd lepontoznak ezért is): Szívesen randiznék vele. Aztán ha pár randi után is azt mondja, hogy egyáltalán nem érez szexuális érdeklődést, akkor feladnám. (nem, nem arra gondolok, h ha nem szexelünk 2-3 randi után akkor hagyom, hanem arra hogyha nem is kíván meg)
Egyedülálló férfi, akinek bem tilos írni privátot ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!