Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostiknak hogy megy ilyen könnyen az anál?
Figyelt kérdés
Hétköznapi lányok annyira körülményesek tudnak lenni, ha análról van szó. Nehéz is nekik betenni normálisan. Prostiknak meg egyből be tudtam tenni, mintha csak punciba dugtam volna.2022. febr. 21. 14:17
11/15 anonim válasza:
A rutin... 😂 megtanulják gyorsan, könnyedén elengedni, meg aznap már nem az első péló lesz bennük. Gyorsan felsíkosítózzák, pár ujjmozdulattal kitágítják és mehet is a kedves kuncsaft - méret függvényében. Azért a + x ezer extra felárért elsajátították a technikáját. Ha már amúgy is olyanokkal dugnak akivel nem akarnának, akkor egy részénél nem oszt, nem szoroz még ennek is a bevállalása.
12/15 anonim válasza:
A pénz azért jó motivàció, sokat számít.
Most azért, hogy neked jó legyen, hogy örüljön a hülye fejed, ingyen egy nő mièrt áldozza fel a segge lukát?
13/15 anonim válasza:
Én sok tinder lánynak is be raktam nem nagyon panaszkodott csak 1-1
14/15 anonim válasza:
Mert már nem zár össze a záróizmuk, elernyedtt, ami sok kaksis balesethez vezet nekik ha nem hordanak dildót, vagy pelust.
15/15 anonim válasza:
Mert megdolgoznak a pénzükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!