Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostiknak tágasabb a puncijuk a sok szexnek köszenhetően mint egy átlagos lánynak/nőnek?
Figyelt kérdés
Vagy az h mennyit szexelt valaki nem számít a punci tágaságaban?2022. jan. 9. 15:35
1/25 anonim válasza:
ex prostikent mondom hogy igen sajna sokkal tagabb mint egy atlag nonek
2/25 anonim válasza:
Én fiataloknál voltam, egyik sem volt tág. Sőt az egyik nagyon kis szűk volt.
3/25 anonim válasza:
Szerintem a nők ahogy idősödnek, egyre tágulnak…
De nem hiszem, hogy ennek köze lenne ahhoz hogy mennyit szexeltek.
4/25 anonim válasza:
A hüvelynek izomzata van, ami rugalmas. Nem fog a sok szex miatt tágulni. Az öregedés miatt viszont gyengül az izomzat, ezért érezhetitek tágabbnak.
5/25 anonim válasza:
Szerencsére mivel izom, azt is lehet némileg edzeni, formában tartani.
6/25 anonim válasza:
Èrdekes, èn nem tágulok ahogy idősödök.
7/25 anonim válasza:
#6 valakinek nem gyengül nagy mértékben, szerencsés vagy
8/25 anonim válasza:
Jaj, hányadik ostoba kérdés ugyanarra a témára! Nem, a sok szextől nem lesz tágabb a punci, sőt a szex még edzi is a hüvelyi izmokat. Ha egy nőt nagyon felizgatsz, érezheted tágnak, mert alkatfüggő, ki mennyire tud ilyenkor kitágulni. A prostiknál sok esetben azért van extra szűk érzés is, mert gyakorlatilag nem izgul fel, a nyál és a síkosító segíti az aktust.
9/25 anonim válasza:
Ex vendégként mondom, hogy nincs összefüggés. Vannak nagyon szűk hüvelyű szolgáltatók, és vannak átlagos vagy tág civilek is.
A szülés tud nagyon sokat rontani az izmok feszességén, de az se mindenkién.
10/25 anonim válasza:
Mindig jön valaki, es leírja, hogy nincs összefüggés... De igen, van. És igen, a prostik nagy része elég tág, legalábbis akiknél én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!