Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostiknál miért nincs diákkedvezmény?
Figyelt kérdés
Majdnem minden más szolgáltatás esetén van és az ifjúság élne a testiség tanulási lehetőségével.2021. dec. 11. 16:37
1/19 anonim válasza:
Mert a lúzerekből ki kell sajtolni a sok dellát.
2/19 Feribácsi válasza:
Lehetne náluk kártyaleolvasó is meg black friday!
3/19 anonim válasza:
Nyugdíjasok a ingyen közlekednek szóval...
4/19 anonim válasza:
Melyik kommentet írta nő. Lehet fogadni :D
5/19 anonim válasza:
Meg lehetne pecsétfüzetet is vezetni nem? Különleges kedvezményekért teli kell pecsételtetni a környék szolgáltatóit végigjárva vagy épp hűségbónusz és extra percek ha egy valakinél vezeted
7/19 anonim válasza:
90%-os nyugdíjas jegyeket pedig oszthatnának majd tavasszal, a krumpli mellé jól jönne!
8/19 anonim válasza:
Mert nem vagyunk szeretetszolgálat! 😂 Nyilván a pénzért megy a dolog. Sokszor megtaláltak ilyen "rimánkodósok" - én csak így hívom ezt a kaliberű pasit -, hogy szexeljek velük ingyen csak azért, mert már régen volt nővel, vagy mert cserébe majd 10x kinyal. Nem, ilyen nincs, nem kell egyszer sem. Ha én elfogadom, hogy valakinek olyan fontos a szex és az elélvezés, hogy hajlandó fizetni érte, akkor ő pedig fogadja el, hogy én a pénzzel vagyok hasonló viszonyban. A boltban sem állunk neki alkudozni a kenyérért, hogy ugyan, add má' egy százassal olcsóbban, nonszensz 🤷♀️. Egy nőnek eleve nagyobb kockázat minden szex, terhes lehet, anatómiailag könnyebben megsérül, kaphat el betegséget. Ezt a kockázatot is meg kell fizetni. Aki ingyen szexre vágyik, menjen olyan buliba, ahol jellemzően 20 alatti lányok vannak. Ha ott képtelen valakit szerezni, akkor meg nem kell sajnálni a pénzt. Én inkább még felárat is kérnék, egy kezdővel sokszor macerásabb, főleg ha mindenféle komplexusa van. Értsd úgy, hogy 1) elmegy egy perc után 2)fel sem áll neki 3)óvszerben össze egy, leesik 4)összevissza spriccelős, összekeni kis túlzással még a plafont is, mert már attól elmegy, ha én húzom fel neki az óvszert. Tudnék mesélni, de nem akarok.
9/19 Feribácsi válasza:
A #8-ast onnan tudni, hogy fiú írta, hogy azt képzeli a gyors elélvezés a lányoknál probléma.
Mikor én gyorsan elmegyek csak örülnek neki, főznek egy kávét és elbeszélgetjük a maradék 27 percet a fél órából!
10/19 anonim válasza:
#8 de mesélj. olyat, hogy kicsaphassuk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!