Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostiknál miért nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostiknál miért nincs diákkedvezmény?

Figyelt kérdés
Majdnem minden más szolgáltatás esetén van és az ifjúság élne a testiség tanulási lehetőségével.

2021. dec. 11. 16:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
8-as vagyok. De, probléma tud lenni, ha túl hamar elélvez, mert van olyan, aki az előre megbeszéltek ellenére elkezd alkudozni, hogy jaj, hadd legyen több, mégegy menet stb., és idegesítő tud lenni. Nem szeretek bunkó lenni, erélyesen elküldeni valakit de néha kell.
2021. dec. 11. 18:48
 12/19 Feribácsi ***** válasza:
51%

Menet? Van olyan lány aki nem fél óra/óra viszonylatban dolgozik?

Ez a "menetes" dolog túl sok félreértésre adna lehetőséget amire egy lány pár ügyfél után rájön az általad említett ok miatt is.

Én még soha nem voltam olyan lánynál aki nem azt mondta volna, hogy fél óra ennyi, egy óra annyi.

2021. dec. 11. 19:58
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Közel 5 éve vagy a "szakmában". Vikt ilyenre eset, hogy haverok, tesók, de még apuka is elhozta a csemetéjét, csak tudja már mi az a szex. Volt olyan is, hogy őszintén bevalja nincs sok pénze, de minddnt megtesz, hogy nekem is jó legyen.

Volt/van nagyon sok visszajárósom és igen volt, hogy pénz mentesen összejöttünk egy laza szexre. De utána is visszajöttek, és volt, hogy 2x annyit adott mint amennyi a tarifa.

Ingyen nincs semmi, ezt el kell fogadni.

Ahogy írta a 8-as, rengeteg veszélynek teszük magunkat.

Én kifejezetten szeretem a kezdőket. Félénkek, nem durvulnak, és igen, hamar el is mennek. Ez nekem csak jó.

Mert sokkal roszabb, ha félórán át fűrészel, és már szó szerint fáj...

Az a lány a legjobb, akinek rendszeres visszajárói vannak. Nekem most van kb 3. Mert akkor kevesebbet kell vadidegenekkel foglalkozni.

Diák kedvezmény? Van a vuszon, a vinaton és egyébb. Az ott meg spórolt pénzt, meg az energia ital a cigi helyett a diákok csak fizessenek, ha élvezetre vágynak.

2021. dec. 11. 20:56
 14/19 Feribácsi ***** válasza:
66%

A #13-as már reálisabban hangzik!

El szeretném neked (is) mondani, hogy én nagyon szeretlek benneteket és ha nem lennétek akkor valószínűleg már elváltam volna, az egész családom tönkrement volna, vagy én vagy a feleségem már nem élnénk.

Sokan támadnak titeket, de igenis meg kéne tudniuk nekik is, hogy nincs igazuk!! Remélem eljön ennek is az ideje, ehhez kívánok kitartást és így az ünnepek közeledtével boldog karácsonyt és sikerekben, egészségben és boldogságban gazdag új évet!❤️❤️

2021. dec. 12. 11:22
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Köszönöm #14 ❤ :) Nektek is Boldog Ünnepeket!

Még annyit #11 Igen vannak eléggé lehúzós lányok. Jó magam is ismerek ilyet. Pl az nettó lehúzás, ha kifizet pl félórát, és te 5 perc után elzavarod, mert elsült a drága. Ekkor lehet beszélgetni, sőt ha menni akar és a felét vissza kéri, vossza adom, mert 5 percért így is kaptam 15 percnyi pénzt.

Az ehhez hasonló lányoknak nincs is visszajárós vendégeik. :)

2021. dec. 12. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Két oka van:

- nem állami intézmény,

- van kedvezmény nélkül is elég kuncsaft.

2022. jan. 18. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez mekkora xd
2022. jan. 19. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért nincs, mert nem írhatók ki az árak. Így nincs meg, hogy miből mennyi a kedvezmény. Szerintem ha kiírhatnák nyíltan az árakat, akkor lenne kedvezmény is. Ha nem is biztos, hogy diák, de pl azokra az időszakokra, amikor kevesebben mennek. Meg Black Fridayre. Ja és Valentin napon.
2022. jan. 19. 11:10
 19/19 Feribácsi ***** válasza:
100%
Én már félreraktam 120 ezret egy fél év alatt a nyugdíjamból és Valentin napon irány Budapest! Már alig várom!
2022. jan. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!