Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kövér, 100 körüli nők bőre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér, 100 körüli nők bőre mindig striás és narancsbőrös? Ez törvényszerűen a kövérséggel jár? És ez szexuálisan mennyire taszító egy férfinak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 18:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
1%

A stria sokkal inkább a rossz táplálkozás, vitaminhiány és a cukorbetegség következménye. Az utóbbi általában a kövérséggel jár, ezért jellemzőbb a nagyobb testsúlyú emberekre. Én férfi vagyok, nekem a bicepszemen volt stria egy időben, mert a bőröm nem tudott olyan ütemben nyúlni mint ahogy az izom növekedett. A narancsbőr pedig az izomszöveten lévő zsírfelhalmozódás miatt jön létre, tehát ez a nagyobb testsúlyra vezethető vissza. Ettől függetlenül bármilyen testalkaton előfordulhat.

Engem egyik se a zavar, a kövérség viszont annál inkább. Az taszító...

2022. febr. 17. 18:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek. Nekem is volt bőven 100 kg feletti partnerem, és szép feszes volt a bőre mindenütt. Haveromnak is a menyasszonya bőven 100 kg felett van, a combja minimálisan narancsbőrös, de striái nincsenek sehol (láttam bikiniben).
2022. febr. 17. 19:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Striái a férfiaknak is vannak, illetve vékony nőknek is. Nekem a mellem alatt is volt jó sokáig, mikor 12 évesen hirtelen lett egy A kosaras a szúnyogcsípésekből.

Nem vagyok elhízva és a melleim is kicsik egyébként a mai napig.

2022. febr. 17. 19:14
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

"A stria sokkal inkább a rossz táplálkozás, vitaminhiány és a cukorbetegség következménye."

Sporthoz értő emberként tudnod kéne, hogy ez hülyeség.

2022. febr. 17. 19:28
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
A stria azért gyakoribb a nőkön, mert tök más a test-zsir százalékunk mint a férfiaknak. Én kb kamaszkorom óta 50 kg vagyok és 162 cm, mégis vannak striáim, holott egészségesen érkezem. Nem ezen múlik.
2022. febr. 17. 22:59
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

"Sporthoz értő emberként tudnod kéne, hogy ez hülyeség."

Miért lenne hülyeség?? xd Első keresés kiadja, hogy ezekkel hozható összefüggésbe. De tulajdonképpen leszarom, a sok dagadt vesztes úgyis lepontoz. Inkább takarodjatok le edzeni...

2022. febr. 17. 23:13
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
Este negyed 12-kor?
2022. febr. 17. 23:14
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
Majdnem 130 kg vagyok. Striás és narancsbőrös. Valaki elmagyarázhatná a férjemnek, hogy ez gusztustalan és nem akarjon állandóan dugni :D
2022. febr. 18. 02:56
 19/24 anonim ***** válasza:
76%

"Miért lenne hülyeség?? xd Első keresés kiadja, hogy ezekkel hozható összefüggésbe."

Szegénykém, tökéletes példája vagy az agyatlan gyúrós nyomoréknak.

Nektek tényleg nincs agyatok, félelmetes.

2022. febr. 18. 02:58
 20/24 anonim ***** válasza:
47%

Ahogy az előző válaszolók is mondták, kevés köze van a súlyhoz. Nekem van pl. olyan hölgy ismerősöm aki 160-nál is több kiló, és teljesen sima, puha bőre van, mint egy babának, narancsbőre vagy striái nincsenek.

Ez alkat kérdése, meg hogy ki milyen gyorsan hízott ill. fogyott.

2022. febr. 18. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!