Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér prostikra ugyanakkora az igény mint a normál és vékony alkatúakra? Vagy kevesebben mennek hozzájuk?
Illetve 2. kérdés:
Ha egy kövér prostituált mondjuk 10 éves képekkel hirdet és azóta mondjuk felszaladt rá +20 kiló, akkor gyakran előfordulhat vele, hogy meglátják az ajtóba a vendégek és sarkon fordulnak?
Vagy ilyenkor már “egye fene, ha már idáig eljöttem” alapon bemennek?
#1. Én mondjuk tudok olyan hirdetőről aki 8-10 éve is ugyanezekkel a képekkel hirdetett, vagy talán még régebben is.
A képeken van talán ~70 kg, közben meg ki van írva, hogy 91+kg. És 168 cm magas mellé, szóval azért eléggé el lehet hízva, a képek meg ezt nem tükrözik.
Az van kiírva, hogy “fotózás 2019.10” és megkapta a pipát arra, hogy ellenőrzött képek, de emlékszem hogy 2014-ben pont ugyanezekkel a képekkel hirdetett.
És 56 értékelésből 54 elfogadott és 99%-ban pozitívak.
Sokan megjegyzik, hogy kövér… De ezzel együtt megkapja az 5 csillagokat.
IX. kerületben hirdet a csaj Barbie néven.
Hogy kaphatja meg az ellenőrzött képek minősítést a “2019-es” fotóira, ha amúgy tök régiek a képek?
És ilyenkor, hogyha a vendég úgy dönt hogy távozik, akkor olyankor nem is fizet?
Ti ezt meg merítek csinálni pont azzal a réteggel amelyik nem korrekt?
Nem féltek, hogy követnek Titeket, vagy elkezdenek problémázni azon hogy most akkor “miattatok” úszott egy időpontja?
#8.
Ja értem, akkor a fotó garancia az egy külön dolog?
Mert akkor olyat még soha egy hirdetőnél sem láttam.
Mondjuk ez így akkor is megtévesztő, hogy oda van írva, hogy “ellenőrzött képek” és rögtön utána, hogy “fotózás időpontja”, ami full kamu.
Ezek szerint oda beírhat bármit a hirdető…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!