Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas (182cm) és vékony testalkatú (70kg) fiú vagyok (16), de ugyanakkor sportos és szálkás is, ez mennyire jön be a lányoknak?
Figyelt kérdés
Ha lehet korral válaszoljatok!
Ja es a lábom szőrös... :(
De, ha ez nagy gond egy lánynál legyantázhatom
2016. febr. 9. 14:25
1/9 anonim válasza:
Lehetsz akár 180 cm és 68kg akkor sem tudom megmondani így. Lábadat ne gyantáztasd. Inkább az arcod szőrtelenítsd.
2/9 anonim válasza:
Mi vagy te díszb*zi hogy baj hogy a lábad szőrös?
3/9 anonim válasza:
Nekem nagyon, en imadom a magas, vekony fiukat ^^
Aki most tetszik nekem szerintem 190 cm felett van.
15L
4/9 anonim válasza:
Hát ennyiből nem lehet tudni.
De jól hangzik.
A férfi láb meg szőrösen az igazi. Nehogy legyantázd!
5/9 anonim válasza:
Ez csak a kulso lehet hogy jol nezel ki de ki tudja milyen a belsod.. 16/l
6/9 anonim válasza:
szerintem amiket leírtál eléggé ideális minden lány számára :D
a lábadat le ne szőrtelenítsd szerintem egy fiúnál az a jó ha szőrös lába ;)elég undorítónak is tartom ha egy férfi a lábát vagy a karját gyantáztatja:D 15/L
7/9 anonim válasza:
Én nem szeretem a vékony fiúkat. 15/L
8/9 anonim válasza:
Ezt igy nem tudom megmondani latatlanba, amugy a labadat meg szerintem ne gyantazd le:)
9/9 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani, mint ahogy az előzők is írták. De nehogy legyantáztasd a lábad, az nagyon nem áll jól a fiúknak(saját vélemény). 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!