Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feederism érdekli a nőket is?
Kíváncsi lennék, hogy van e a nők között akit ez érdekel.
Elég sok kérdést tettek fel itt, de ugye nem tudhatom, hogy ki milyen nemű.
Ha esetleg a nemetek és a korotok is oda írnátok a válaszotok alá azt meg köszönném!:)
Ahogy én látom, a nők szinte minden fétist elutasítanak. Ez persze nem azt jelenti, hogy közöttük nincsenek fétisesek, csak félnek tőle, szégyellik.
Nekem nem kifejezettem ez a fétisem, de nagyon hasonló, mondhatni összefügg ezzel. És szinte lehetetlen rá partnert találni még fizetőset is.
34/f
Szerintem az összes fétisre van vevő mindkét nemből.
28f
Szerintem nagyon sok nőt érdekel, ezen az oldalon már legalább 3-4-el beszéltem, akikről elég nagy bizonyossággal elhiszem, hogy nő.
Ahogy az első hozzászóló nagyon jól kifejti, a nők zárkózottabbak szexuális téren, de nézz körül az utcán, hány olyan párt találsz, ahol a férfi irgalmatlan módon meghízott a párja mellett?
Persze, nem mind fétis, de biztos vagyok benne, hogy sok helyen, ha tudat alatt is, de bennevan, már csak amiatt az evolúciós vagy társadalmi szerep miatt is, ami a nők gondoskodásáról kialakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!