Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kövér, 100 körüli nők bőre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér, 100 körüli nők bőre mindig striás és narancsbőrös? Ez törvényszerűen a kövérséggel jár? És ez szexuálisan mennyire taszító egy férfinak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 18:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
49 kg vagyok még is van narancsbőröm és striám, de ismerek olyan kövér nőt akinek egyik sincs. Ez genetika függő.
2022. febr. 17. 18:24
 2/24 A kérdező kommentje:
#1. Tehát akkor azt mondod, hogy a kövérekre nem is jellemzőbb?
2022. febr. 17. 18:25
 3/24 anonim ***** válasza:
57%

Hogy szexuálisan, mennyire zavaró az egyéni, mint minden az életben. Egyesek képesek túllátni a hibákon és látni, kedvelni egy másik embert a problémáival együtt, míg mások kicsit sem toleránsak.

A túlsúly a legtöbb embernél, ilyen, olyan testi változásokat hoz a filigrán alkatúakhoz képest. (ám utóbbiaknak is lehetnek testi hibái)

Képzeld, még az ekcémás emberek is találnak maguknak párt, de sok más hibával rendelkező is. (feleségemnek pl. ekcémája van, amit én teljesen elfogadtam. Betegsége ellenére nagyon szexi és szép nő. 17 éve vagyunk együtt. Mára kikerekedett, asszonyosodott, ám neki nincsenek striái, narancsbőre. Valószínű, mert naponta komoly odafigyeléssel ápolja a bőrét. A kenőcsök miatt még terhességi stiái sincsenek, pedig két gyermekünk van. (ekcémája hol alig látható, néha viszont belobban és igen látható, amit nem mindenki képes elfogadni)

2022. febr. 17. 18:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem.. Azt mondom, hogy minden testalkatnál előfordulhat.
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen növekedéstől is lehet, nekem is vannak - férfiként.

Attól függ mennyire feltűnő, de lehet zavaró is.

6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 75 kiló voltam mielőtt lefogytam, mégis vannak striáim, meg narancsbőröm. Tinikénz nagyon gyorsan, nagyon sokat híztam és nyúltam.
2022. febr. 17. 18:31
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és soha senkit nem zavart, szóba se hozták (6os vagyok).
2022. febr. 17. 18:32
 8/24 anonim ***** válasza:
Edzéstől,táplálkozástól,genetikától függ.(Striák rövid időn belül bekövetkező fogyás/hízástól alakulnak ki így nem csak a kövérebb embereket érinti.Narancsbőr is ugyanugy előfordulhat vékony embereken.)
2022. febr. 17. 18:33
 9/24 anonim ***** válasza:

Férfiként, mackós alkattal nekem is vannak striáim, de elhalványultak, ráadásul olyan szőrös vagyok, hogy alig lehet látni. Fiam 15 éves, a home tanulás alatt felszedett jó pár kilót. Neki viszont, fehérbőrűként igen látható striái lettek. :-( Azóta látványosan fogy, ám a "Nazca-vonalak" megmaradtak hasán, vállain, combjain.

Nagylányom nemrég szülte második unokánkat, de lényegében semmi stria nincs a hasán.

Nem vagyunk egyformák, de a túlsúly jelentős arányban okoz striát.

Szexben nem zavaró számomra!

2022. febr. 17. 18:39
 10/24 anonim ***** válasza:

nekem jóval 100 alatti barátnőimnek is voltak és volt olyan 100+-os partneremből 2 is akiken sem stria, sem narancsbőr nem volt

sőt az egyiknek elég durván feszes segge volt

2022. febr. 17. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!