Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akinek tetszett, hogy hízott?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 20:51
1/6 anonim válasza:
Páromnak igen tetszett mert kerekebb lett tőle a popsim! :)
2/6 anonim válasza:
A hízás mértékétől függ, de egy bizonyos szintig van akinek jobban tetszett, mint amikor vékonyabb voltam.
22N
3/6 anonim válasza:
Attól függ hány kg-ről indít valaki és hol a "vége"... egy 40 kg-s csajnak valószínűleg tetszene ha felszedne 10 kg-t (főleg ha jó helyekre megy), egy 60 kg-s csajnak már nem annyira ha 90 kg-sre hízna.
4/6 anonim válasza:
Én nehezen hízom, meg, ha hízom is utána hamar lemegy, de először fenékre hízok, tetszik mikor nagyobb a popsim, bár olyankor nem is feszes, debarátomnak is tetszik szerencsére:)
18L
5/6 anonim válasza:
Függ a kiindulástól. Nem mindegy hogy 100ról.indúl vagy 405ről.
Az egyik már önmagaban is sok.
Mennyi az annyi:10 vagy 50. Az egyik még kevés is lehet a másik bárkinek sok.
Ès mi lett a végeredmény: 60 vagy 150.
Meg persze amit előre nem lehet biztosan tudni az hogy hovámegy:lehet hogy brazil popsi a cél de csak egy hordó lesz a hasa.
Nyilván az utobbi nem célszerű.azaz nem fog tetszeni a plusz kilok helye.
6/6 anonim válasza:
Alapból nem voltam soha vékony alkat, de az utóbbi időben szedtem fel pár kilót, ami a hasamon is meglátszik, de jobban tetszem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!