Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem szexelni a barátom. Mit tehetnék?
A cím kicsit túlzás, de így fért ki. Szóval az a történet dióhéjban, hogy ő kevesebbet akar szexelni, meg neki így jobban rá kell hangolódnia a szexre, nem megy csak úgy egyből. Ha van valami a fejében, azt először meg kell beszélni, utána lehet szexelni. Én meg nem ehhez vagyok szokva, az előző partnereimmel kb. bármikor tudtam szexelni, és könnyen megkívántak. Meghát ugye nekem nem is kellett kezdeményeznem se.
Az a helyzet, hogy már próbáltunk erről beszélni, de az lett a konklúzió, hogy máshogy működünk, ő pedig ezután mindig rástresszelt, hogy szexelni "kell" velem. A probléma viszont nem múlt el, de nem merem neki szóbahozni (az előző, amikor szóbahoztam kb 3 hónapja volt), mert félek, hogy kötelességnek élné meg utána a szexet. Mit tehetnék? :( Még csak fél éves ez a kapcsolat.
Ez annyira szomorú. Én dugnálak éjjel nappal!
Biztos van amúgy olyan amire ő is gerjed. Talán ha Lara Croft-nak öltöznél, vagy Disney hercegnőnek... Ki tudja mire izgul fel korlátlanul... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!