Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek akar majd szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar majd szexelni a barátom? Mire készüljek?

Figyelt kérdés

Ma jön át hozzám és a szüleim nincsenek itthon tesóim se. Eddig mindig volt itthon valaki mikor át jött.

Szerintetek készüljek erre szedjem le a szőrt?

1 éve vagyunk együtt. Én nem bánnám ha lenne valami😅

18 éves vagyok, barátom 19

2020. nov. 16. 09:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyértelmű igen. Remélem nem te leszel a következő "terhes lehetek-e ha.." kérdés kiírója. :D
2020. nov. 16. 09:20
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Hmm, kicsit furcsa, hogy egy év alatt még nem történt semmi... Ha úgy veszed észre, hogy most is húzódozik, támadd le nyugodtan. :)
2020. nov. 16. 09:22
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
minek vagytok eggyütt? nincs kémia,se vágy....
2020. nov. 16. 09:23
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

Jó kis tini kapcsolati kérdés.

Ugye tudod kérdező, hogy a tini nem azt jelenti, hogy 18 éven aluli, hanem olyan tizenéves ember (akár kicsit idősebb is), aki még otthol él, ahol anyu-apu az úr...

2020. nov. 16. 09:27
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
A szőrt mindenképpen szedd le, de ne a barátod miatt, hanem hogy saját magadnak is igényes legyél! Amúgy ha az elmúlt egy évben nem tépte le a bugyit rólad akkor sok jóra ne számíts!
2020. nov. 16. 09:43
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

18-19 évesen 1 év szex nélkül?!

Én soha nem voltam az a(z el)sietős fajta, de azért 1 hónap után illene...

2020. nov. 16. 09:45
 7/15 A kérdező kommentje:

De még szüzek vagyunk.

5# leszoktam amúgy szedni, de magamnak csak 1 héten 1x.

2020. nov. 16. 09:58
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Mit csináltatok egy éve? Mindig volt otthon valaki?
2020. nov. 16. 10:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

1 éven át MINDIG volt otthon valaki nálad is, nála is?

Ezen felül nem voltatok nyaralni, ottalvósan kirándulni, nem aludtatok együtt külön szobában?

Félő, hogy ma sem fogja leszaggatni a bugyit, ennek miértjéről pedig fontos lenne őszintén beszélnetek.

2020. nov. 16. 10:06
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

Ne hallgass rájuk, nem tudják mit beszélnek kedves kérdező!

Teljesen normális ebben a korban is ha addig vártok amíg mindketten komfortosan érzitek magatokat a szituban.

Igen, készülj rá hogy lehet action, szedd le a szőrt, de ne érte hanem magadért ha neked úgy jobban tetszik. Max nem lesz végül aktus, de az sem baj, majd máskor. :)

(Aki nem ért velem egyet, nyugodtan írjon rám privátban és megdumaljuk).

2020. nov. 16. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!