Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar majd szexelni a barátom? Mire készüljek?
Ma jön át hozzám és a szüleim nincsenek itthon tesóim se. Eddig mindig volt itthon valaki mikor át jött.
Szerintetek készüljek erre szedjem le a szőrt?
1 éve vagyunk együtt. Én nem bánnám ha lenne valami😅
18 éves vagyok, barátom 19
Hát akkor még csak 17 voltam és a szüleim nem engedtek hogy fiúval aludjak és hogy ide járjon vagy hogy én járjak hozzá így csak a városban találkoztunk.
3 hónapja lettem 18 és már jöhet hozzám de csak nappal lehet itt. Szüleim itthonról dolgoznak a vírus miatt, tesoimnak online tanítás ezért van itthon mindig valaki.
Azért az elmúlt 3 hónapból 2-ben nem volt szigorú karanténosdi, de lehet szélsőséges munkahely. Ha akarjátok, a varosban is megoldjátok. Ha más nem kivesztek egy szobát pár órára összedobva a pénzt.
De azért szorítok, hogy sikerüljön és jó legyen! Azért a szobad ajtaját zárjátok! ;) A szülői szexradar képes ilyenkor beindulni és tudat alatt hazasodorja őket a sors... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!