Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem szexelni a barátom. Mit tehetnék?
A cím kicsit túlzás, de így fért ki. Szóval az a történet dióhéjban, hogy ő kevesebbet akar szexelni, meg neki így jobban rá kell hangolódnia a szexre, nem megy csak úgy egyből. Ha van valami a fejében, azt először meg kell beszélni, utána lehet szexelni. Én meg nem ehhez vagyok szokva, az előző partnereimmel kb. bármikor tudtam szexelni, és könnyen megkívántak. Meghát ugye nekem nem is kellett kezdeményeznem se.
Az a helyzet, hogy már próbáltunk erről beszélni, de az lett a konklúzió, hogy máshogy működünk, ő pedig ezután mindig rástresszelt, hogy szexelni "kell" velem. A probléma viszont nem múlt el, de nem merem neki szóbahozni (az előző, amikor szóbahoztam kb 3 hónapja volt), mert félek, hogy kötelességnek élné meg utána a szexet. Mit tehetnék? :( Még csak fél éves ez a kapcsolat.
pedig fontos őszintén, nyíltan megbeszélni a dolgokat
más non verbális dolgot próbáltál amitől talán kezdeményez?
pl öltözködés közben, vagy fürdés után részben, egészben meztelen állapotban sem kezdeményez soha?
vannak olyanok akiknek jobban rá kell hangolódni, nem jönnek ennyire spontán a dolgok, ezt meg kell szokni, viszont ha nagyon más az igény, akkor jobb nem erőltetni a dolgot
Ha férfiként kérdeznéd ugyanezt, most mindenki lehurrogna, micsoda önző vagy, hogy nem veszed figyelembe, hogy a nők nem tudnak csak úgy bármikor szexelni hirtelen a semmiből.
Remélem, nem mondok vele újat, hogy elég sok férfi sem. Az előző partnereidnek mindegy volt, csak legyen lyuk. A mostani párodnál meg összekapcsolódnak az érzelmekkel, és olyankor csinálja, amikor minden stimmel. És pluszban teljesítménykényszer miatt stresszel (ugyebár a mi részünkről nem lehet csak úgy félgőzzel csinálni, síkosítóval pótolgatni, orgazmust színlelni). Szerintem egyébként a fő probléma ezzel van, mivel a stressz tovább rontja a teljesítményt, ami aztán még több stresszt szül, ördögi körbe lehet vele kerülni. Megoldás: gyakran csinálni különféle szexuális tevékenységeket (nem feltétlen bedugni, hanem bármi mást is, csókolgatás, simogatás, izgatás kézzel, szájjal, stb.), csak úgy tét nélkül. Illetve lehet, nem meri őszintén elmondani, mi az, amitől igazán beindul. Szerintem kéne még egy-két őszinte beszélgetés. Ha jobban a támogatást, és kevésbé az elvárásokat érzi rajtad, akkor nem fog tőlük jobban befeszülni, hanem pont inkább megnyugszik.
Ha rám hallgatsz elhagyod, de ne hallgass rám, adjatok időt egymásnak, próbálj türelmesebb lenni, hagyd a szex témát, de igazold mindig vissza, nyilvánítsd ki szavakban, hogy milyen jó vele a szex...már amikor van.
Ha fél év után sem fog rendszerezodni a dolog, hagyd el, márha van kedved egy olyan játékba belemenni ami kb fél évet fog elvenni az életedből, ér neked ennyit, számít neked ennyit....induljon a játék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!