Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem szexelni a barátom?

Figyelt kérdés
Sziasztok...én 18 éves vagyok a barátom 32. Együtt vagyunk lassan 2 éve, eleinte minden szupi volt. Utóbbi fél évben hihetetlen milyen rossz a kapcsolatunk. Nem lakunk együtt, de most majdnem fél évet együtt vagyunk minden nap, régen külföldön dolgozott szóval csak hétvégén találkoztunk. Most minden nap együtt vagyunk. Végképp nem érzem hogy szeret engem, egész nap lesz*r, csinálja a saját dolgát eszébe se jön hogy van barátnője. Ha meg mondom neki, hogy egy kicsit velem is foglalkozzon akkor az mindig csak egy hiszti, hogy nemtud mit csinálni. Állandoán ezen veszekszünk. Most majdnem 1 hónapja nem szexeltünk. Tegnap akartam szóval kezdeményeztem is, elfordult hogy neki most nincs kedve, rá kerdeztem miért, merthogy már úgy van vele hogy már unja a szexet is, hogy nincs kedve hozzá...hát mondom oké akkor lehet velem van a baj, mert 1 hónapja nem volt semmi aztán most sincs kedve, régen meg mindig sokat szexeltünk. Mondtam neki hogy én fiatal vagyok mégiscsak heti 1-2 szükségem van rá...de viszont utóbbi pár hónapban is olyan volt hogy semilyen, abból állt az előjáték hogy megfogdosta a fenekem én meg aztán orálisan kényeztettem ő meg semmi. Szexeltünk összevissza 10 perc volt és ennyi...régen pedig annyira más volt, most meg mintha unna már engem...nekem ő az első szerelmem, vele vesztettem el, neki már volt jó "pár" nője az ágyban is, meg kapcsolatban is. Azt mondja mindig hogy szeret meg jó velem meg stb., de én nem erzem végképp. Úgy érzem mintha mennék az agyára, én mindennél jobban szeretem őt soha nem szeretném el veszíteni, vele tervezem a közös jövőt és ő is velem. De sokszor arra gondolk ha most együtt vagyunk minden nap majdnem fél évet, abból majdnem minden nap sírok, fájdalmat érzek mennyire nem érdeklem őt stb., akkor mi lesz ha együtt fogunk lakni? Hihetetlen mennyi fájdalmat érzek, lehethogy már un engem...de viszont sokszor úgy erzem hogy csak azért van velem hogy legyen valakije, mert utoljára 5 éve volt rendes kapcsolata és csak most sikerült neki 5 év után, és tudja hogyha szétmegyünk nekem egykettő lehet valakim mert ígyis sok udvarlóm van, de neki szerintem nehezen lenne valakije vagy nemtudom....nemtudom mit csináljak ,
2021. jan. 3. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Lejárt az időd nála, már nem érdekled.
2021. jan. 3. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem illetek össze csak ezt még nem akarod észrevenni. Az első kapcsolatból mindenki nehezen lép ki. Pár hónapig még lehet hiányozni fog, de utána Te fogsz hálát adni hogy otthagytad. Egyébként se illetek korban össze, túl nagy a korkülönbség köztetek. Szóval egy szó mint száz, ha jót akarsz minél hamarabb szakíts vele!
2021. jan. 3. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén, mégis mit vártál 16 éves fejeddel, hogy majd egy 30 éves lesz a megváltó?

Kihasznált téged, már unja ezt a kalandot, lehet, hogy egy vele korabeli nővel akar már kapcsolatban lenni

2021. jan. 3. 15:53
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
"én mindennél jobban szeretem őt soha nem szeretném el veszíteni, " Szerintem már elég régen "elveszitetted". Akár mennyire is fáj neked ezt tudomásul kellene már venned. Keress uj kapcsolatokat! Sok szerencsét hozzá!
2021. jan. 3. 15:54
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
hát kérlek, ez a kapcsolat kialudt, mint a tábortűz! találd ki szépen, hogy hogy fogtok ennek a legkevesebb fájdalommal véget vetni, aztán egyik jobbra, másik balra...
2021. jan. 3. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem lesz közös jövőtök. Egyébként is mit vársz olyan 30 évestől, aki kikezd 16 éves gyerekkel? Az újdonság varázsa elszállt és maradt a szürke igazság, miszerint gyerek vagy hozzá képest. A panaszaid nem képes egy lapon kezelni a saját igényeivel, mert egy gyerek hisztijeként éli meg. Ez így fog maradni.

Máskor korban hozzád illőt keress...

2021. jan. 3. 16:05
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

Beszéld meg vele!

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Ő pont a másik oldalán van a történetnek :D

2021. jan. 3. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
az igen, nagy király a csávó, 16 évesen befűzött. Gondolom külföldön megvolt ugyan úgy a dugó pajtija. Lehet őt hiányolja, azért depis :D Csípem a csókát
2021. jan. 3. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

16 évesen összejönni egy 30 éves pasival...

Egyik oldalról sem utal egészséges elmére.

De nem is ez a lényeg.

Az a lényeg, hogy hiába nem akarod azt észrevenni, de ennek a kapcsolatnak vége van. Mielőbb lépned kellene, mert így csak saját magad alatt vágod a fát. Ez a kapcsolat nem fog helyrejönni, nem fog téged ezüst tálcán hordozni, és nem veled képzeli el a jövőjét. Szinte 100%-ra mondom, hogy most is van valakije. Egy 30 éves hapsi még eléggé aktív szexuális téren. Veled nem szexel, akkor van más a háttérben.

2021. jan. 3. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
#6 mindent leírt..
2021. jan. 3. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!