Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem szexelni a barátom?
Figyelt kérdés
Sziasztok...én 18 éves vagyok a barátom 32. Együtt vagyunk lassan 2 éve, eleinte minden szupi volt. Utóbbi fél évben hihetetlen milyen rossz a kapcsolatunk. Nem lakunk együtt, de most majdnem fél évet együtt vagyunk minden nap, régen külföldön dolgozott szóval csak hétvégén találkoztunk. Most minden nap együtt vagyunk. Végképp nem érzem hogy szeret engem, egész nap lesz*r, csinálja a saját dolgát eszébe se jön hogy van barátnője. Ha meg mondom neki, hogy egy kicsit velem is foglalkozzon akkor az mindig csak egy hiszti, hogy nemtud mit csinálni. Állandoán ezen veszekszünk. Most majdnem 1 hónapja nem szexeltünk. Tegnap akartam szóval kezdeményeztem is, elfordult hogy neki most nincs kedve, rá kerdeztem miért, merthogy már úgy van vele hogy már unja a szexet is, hogy nincs kedve hozzá...hát mondom oké akkor lehet velem van a baj, mert 1 hónapja nem volt semmi aztán most sincs kedve, régen meg mindig sokat szexeltünk. Mondtam neki hogy én fiatal vagyok mégiscsak heti 1-2 szükségem van rá...de viszont utóbbi pár hónapban is olyan volt hogy semilyen, abból állt az előjáték hogy megfogdosta a fenekem én meg aztán orálisan kényeztettem ő meg semmi. Szexeltünk összevissza 10 perc volt és ennyi...régen pedig annyira más volt, most meg mintha unna már engem...nekem ő az első szerelmem, vele vesztettem el, neki már volt jó "pár" nője az ágyban is, meg kapcsolatban is. Azt mondja mindig hogy szeret meg jó velem meg stb., de én nem erzem végképp. Úgy érzem mintha mennék az agyára, én mindennél jobban szeretem őt soha nem szeretném el veszíteni, vele tervezem a közös jövőt és ő is velem. De sokszor arra gondolk ha most együtt vagyunk minden nap majdnem fél évet, abból majdnem minden nap sírok, fájdalmat érzek mennyire nem érdeklem őt stb., akkor mi lesz ha együtt fogunk lakni? Hihetetlen mennyi fájdalmat érzek, lehethogy már un engem...de viszont sokszor úgy erzem hogy csak azért van velem hogy legyen valakije, mert utoljára 5 éve volt rendes kapcsolata és csak most sikerült neki 5 év után, és tudja hogyha szétmegyünk nekem egykettő lehet valakim mert ígyis sok udvarlóm van, de neki szerintem nehezen lenne valakije vagy nemtudom....nemtudom mit csináljak ,2021. jan. 3. 15:46
11/12 anonim válasza:
Megöregedtél. Már nem vagy vonzó neki. Majd keres egy másik 16 éveset.
12/12 anonim válasza:
Sajnálom kérdező de ezt az embert már elvesztetted. Se szex, se kommunikáció, ez a kapcsolat halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!