Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a barátom csak kutyapózban szexelni velem? L
Figyelt kérdés
2019. dec. 3. 13:09
3/13 anonim válasza:
Nem szereti a fejed szex közben bsszál ki vele és rakj egy tükröt és abban látni fogja mégis :D
4/13 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a külsődhöz.
Lehet, hogy ez intenzívebb számára, esetleg szeret dominálni. Ha hátulról kapom, amikor mindig erős dominanciát érzek a párom részéről (én élvezem), legyen punciban vagy fenékben.
5/13 anonim válasza:
Lehet baromi izgató vagy hátulról.
6/13 kisördög1 válasza:
Valószínűleg nagyon szép formás a popsid és így végig stírölheti és ez izgatja...No,meg a látványt ahogy belédhatol.
7/13 anonim válasza:
Úgy kényelmes és élvezetes neki.
8/13 anonim válasza:
Valószínűleg mert az a kedvence :) Szó se róla én is szeretem - bár attól még a másik 3 fő póz sem rossz. Kérdezd meg tőle mi baja a többivel, mi nem látunk a fejébe. Tudod, jó kapcsolat alapja a nyílt, őszinte kommunikáció :)
10/13 anonim válasza:
Mert arcra nem vagy a legjobb 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!