Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem szexelni a barátom? 23/L

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt.Nem változtam azóta testileg tehát nem fogytam,híztam az alkatom ugyan az mint amikor összejöttünk.Pár tetoválásom lett azóta meg egy piercingem de azok tetszenek neki.Nem változtattam a hajamon se,az öltözködési stílusom változott egy kicsit általában én a laza bő pólós tornacipős basseballsapkás lány vagyok,viszont mostanában a munkámból kifolyólag kénytelen voltam felvenni a szoknyás,inges stílust.Nem értem miért van ez az egész.Ezen kívűl nem viselkedik velem másképp ugyan olyan kedves aranyos segítőkész és figyelmes néha kicsit hisztis mint amilyen a legelején volt.A megcsalást legalább kizárhatom mert egy helyen egy időben együtt dolgozik egy családtagommal tehát ha bármilyen kitérőt tenne munkába menet vagy hazafelé arról tudnék.A heti 4-5 szex lecsökkent heti 1-re.Hiába próbálom faggatni hogy miért van ez akkor mindig megsértődik és nem hajlandó megbeszélni.Azt is mondtam neki hogy ha esetleg az a probléma hogy már unalmas túl megszokott neki a helyszín vagy a pózok mondja meg nem sértődök meg csak mondja el mi az amit hiányol vagy másképp szeretné de azt mondja nem akar semmilyen változtatást.Már arra is rákérdeztem hogy nincs-e valamilyen egészségügyi problémája amit szégyenl és nem akarja elmondani azt mondta nincs semmi.Így már végképp tanácstalan vagyok hogyan lehetne ezt megoldani.Mindig mondja élőben is telefonon is hogy szeret,kapok tőle apró meglepetéseket.Nem tudom hova tenni az egészet.Tudom a facebook jelszavát is akármikor belenézek soha nem találok semmi gyanúsat.
2020. ápr. 17. 07:31
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék hogy együtt is élünk tehát sehová nem tud menni úgy hogy én ne tudjak róla.
2020. ápr. 17. 07:33
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Ràdunt szexuàlisan,szeretni szeret,de nem izgatod már öt úgy,mint az elején.
2020. ápr. 17. 07:45
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Dugni már nem akar veled,de elhagyni sem.Ez van,sorry.
2020. ápr. 17. 07:58
 4/22 A kérdező kommentje:
hát ez nem túl nagy segítség...
2020. ápr. 17. 08:02
 5/22 anonim ***** válasza:
Ebben mit tudnánk segiteni?
2020. ápr. 17. 08:06
 6/22 anonim ***** válasza:
53%

Ne aggódj kérdező,minden ok,ez teljesen normális.

Tessék,így jobb?

2020. ápr. 17. 08:07
 7/22 anonim ***** válasza:
17%
Mert egy ekkora kontroll biztos növeli a libidót otthon is.
2020. ápr. 17. 08:11
 8/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt hogy én nőként nem tudok férfiaggyal gondolkodni,ha ezt elolvassa egy férfi csak tud rá mondani valamit hogy mi okozhatja ezt a problémát.Ez az oldal pedig azért van hogy az emberek kérdezzenek,segítséget kérjenek ha valamit nem értenek.Aki csak szúrkálni szeretne az legyen szíves ne írjon kommentet.(rádunt sorry)ebben én nem látok semmilyen segítséget vagy tanácsot.Nem kötekedni akarok vagy veszekedni csak én így gondolom.
2020. ápr. 17. 08:15
 9/22 anonim ***** válasza:
61%

Elmúlt a varázs.

A szerelem 3 év alatt kikopik az agyból, olvass utána.

Ha csak a szex gond, akkor ne firtassad, azt nem szeretik a férfiak. Föleg ekkora kontroll alatt (sorry, én nehezen viselném).

Mindenképp valami újat kell ilyenkor behozni, és az ne egy új fehérnemű legyen, de mégcsak ne is egy erotikus tánc.

Extrém hely, esetleg egy hármasra is utalhatsz (ffi vagy nö-a vágyaitól függ), elmenni nézőként egy swingerbe, venni egy vibrátort....A lehetőségek száma végtelen, csak merni kell meglépni.

2020. ápr. 17. 08:18
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Kevés állat szaporodik fogságban...

Folyamatosan tudatosul benne, hogy minden lépéséről tudsz és ez frusztráltá teszi...

A legjobb amit tehetsz, hogy elzavarod bulizni egy hétre a barátaival oda ahova csak akar menni és nem zaklatlatod minden nap hogy mi van vele...

Ha kicsit engeded repülni akkor rá fogsz jönni a problémád megoldására

2020. ápr. 17. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!