Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális jelek, avagy milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális jelek, avagy milyen jeleket küld egy nő ha szexelni akar?

Figyelt kérdés

Tegyük fel beszélgetek egy hölgy ismerőssel (Nem a szerelmem) Csak egy ismerős.

A hölgy vissza fogott, nem nyomulos tipus, viszont ez a hölgy ,,huncutkodna" egyet.

Ebben az esetben milyen jeleket szexuális jeleket küld a férfi számára?

Tudom hogy ez képtelenség,

Viszon volt már rá példa hogy egy vissza fogott hölgyel beszéltem és dugni akart. Erre az ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, de addigra már késő volt..

2020. márc. 9. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég béna kombó ez. Én olyan vagyok hog egyértelműen flörtölök és erős jeleket adok a kiszemeltnek. Nem értem mire jók az olyan célzások hogy 'de hát mosolyogtam rá' aztán csodálkozik h nem kúrja le senki:D mert ezeket a 'jeleket' (amik igazából nem jelek) a férfiak nem veszik. Ha valaki ilyen tejbepapi tipus azzal nehéz mit kezdeni.

Gondolom mosolyognak kedvesek és várnak arra hogy te lépj. Vedd a kezedbe az irányítást, legyél határozott. Max utána azt mondja félreértetted nem akar tőled semmit. Inkább ez legyen mint meg se próbáld aztán utólag derüljön ki hogy benne lett volna

Hajrá!

2020. márc. 9. 23:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy mik a szexuális jelek? Irtad hogy mosolyognak, ez lehet annak tudható be? Mert mindenki mosolyog, nem gondolnám azt hogy dugáson járna az eszük....
2020. márc. 9. 23:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocs javítok: Hogy azért mosolyog ha dugna egyet.
2020. márc. 9. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Rátérdel a cipődre.
2020. márc. 10. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha egy nő szexelni akar és jeleket küld erről a pasinak, azt vagy érti a pasi vagy nem!! Ha nem érti a pasi akkor menjen inkább húzogassa a csattogós pillangót, az való neki!!
2020. márc. 10. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!