Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem szexelni a barátom? 23/L

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt.Nem változtam azóta testileg tehát nem fogytam,híztam az alkatom ugyan az mint amikor összejöttünk.Pár tetoválásom lett azóta meg egy piercingem de azok tetszenek neki.Nem változtattam a hajamon se,az öltözködési stílusom változott egy kicsit általában én a laza bő pólós tornacipős basseballsapkás lány vagyok,viszont mostanában a munkámból kifolyólag kénytelen voltam felvenni a szoknyás,inges stílust.Nem értem miért van ez az egész.Ezen kívűl nem viselkedik velem másképp ugyan olyan kedves aranyos segítőkész és figyelmes néha kicsit hisztis mint amilyen a legelején volt.A megcsalást legalább kizárhatom mert egy helyen egy időben együtt dolgozik egy családtagommal tehát ha bármilyen kitérőt tenne munkába menet vagy hazafelé arról tudnék.A heti 4-5 szex lecsökkent heti 1-re.Hiába próbálom faggatni hogy miért van ez akkor mindig megsértődik és nem hajlandó megbeszélni.Azt is mondtam neki hogy ha esetleg az a probléma hogy már unalmas túl megszokott neki a helyszín vagy a pózok mondja meg nem sértődök meg csak mondja el mi az amit hiányol vagy másképp szeretné de azt mondja nem akar semmilyen változtatást.Már arra is rákérdeztem hogy nincs-e valamilyen egészségügyi problémája amit szégyenl és nem akarja elmondani azt mondta nincs semmi.Így már végképp tanácstalan vagyok hogyan lehetne ezt megoldani.Mindig mondja élőben is telefonon is hogy szeret,kapok tőle apró meglepetéseket.Nem tudom hova tenni az egészet.Tudom a facebook jelszavát is akármikor belenézek soha nem találok semmi gyanúsat.
2020. ápr. 17. 07:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Végre egy építő jellegű komment.A hármas kizárt,nem osztozok rajta senkivel,meg erről már beszéltünk én hoztam fel neki kíváncsiságból de hálistennek nincsenek ilyen ambíciói.A segédeszköz talán jó ötlet lehet.
2020. ápr. 17. 08:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem szoktam zaklatni napközben mindig ő hív amikor szünete van.Legfeljebb akkor hívom néha ha valami nagyon fontos.A kontrollt hogy értitek? Nem én mondtam neki hogy a családtagommal dolgozzon egy munkahelyen ő akart odamenni.Azt is ő találta ki hogy lakjunk együtt meg a jelszavát sem kértem ő mondta el magától azzal a szöveggel hogy elmondja nekem ne higyjem azt hogy bármi titkolnivalója van.
2020. ápr. 17. 08:33
 13/22 anonim válasza:
100%
Munkahelyén minden rendben? Nem lehet, hogy szimplán fáradt vagy stresszes?
2020. ápr. 17. 08:42
 14/22 A kérdező kommentje:
A munkahelyén nincs probléma szerintem legalábbis nem említette.Pénzügyi problémánk viszont van talán ez lenne az ami így hat rá?
2020. ápr. 17. 08:54
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

sajnos vagy nem sajnos az ellaposodas/megszokas termeszetes folyamat. valakinel 10ev utan lep fel vkinel 3 ev utan. elvarni azt hogy minden olyan lesz az elejen, friss ropogos sajnos utopia.

Lehet rajta valtoztatni uj, dolgok stb ami megint ad egy lokest neki, es utana megint kezd laposodni. ilyen az elet :)

F

2020. ápr. 17. 09:32
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos ez van ahogy telnek az évek.. én 4 éve vagyok együtt barátnőmmel és olyan heti 2 szer ( van hogy egyszer) szexelünk. Valóban kevés a heti 1,de 3 év után nem mondanám extrém kevésnek
2020. ápr. 17. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
Tedd féltékennye
2020. ápr. 17. 10:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Van lehetősége maszturbálni? Azt a heti egyszeri szexet ki szokta egészíteni a jobb kezével a régebben szokásos 4-5-re? Ha igen, akkor az alapvető működésével nincs baj, és azt kéne kideríteni, mikről álmodozik ilyenkor. Nem lényeg, hogy első körben azt mondta, hogy nem akar változtatást (lehet, hogy beletörődött, hogy hosszú távon heti egy szexre állt be a kapcsolat, és ő így is elvan). Mik a titkos álmai, fantáziai, fétisei? A kapcsolat elején minden izgi, minden új, és csak később jön elő (és nem mindig könnyű megosztani vagy épp elfogadni), mik azok a dolgok, amik az embert tényleg megunhatatlanul beindítják.
2020. ápr. 17. 10:26
 19/22 A kérdező kommentje:
Már erre is gondoltam :D Mindig a megszokott mackónaci felkötött haj semmi smink,vagy a kis irodista cucc. Talán ha kicsit úgy öltöznék mint mielőtt összejöttünk és látná hogy az utcán forognak utánam észbe kapna hogy hello van egy bomba nőm akivel nem törődök eleget de úgy látom lennének itt mások akik szeretnének törődni vele.
2020. ápr. 17. 10:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

#19 Na, hát ez tényleg nem hangzik úgy, mint amivel sok éven át lobogva lehet tartani a lángot. De ez a "lássa, hogy az utcán forognak utánam, és kapjon észbe" taktika szerintem nem fog működni. Hidegen hagy, hogy rajtam kívül hányan kívánnak egy nőt, ha én speciel nem kívánom. Ne azért legyél szexi, hogy másoknak csorogjon a nyála, hanem hogy neki csorogjon a nyála.

De tényleg, először derítsd ki, mi jön be neki igazán. Amit élete végéig is képes lenne pezsdíteni a vérét. Az én esetemben a szexi, merész rucik ilyenek, és hát még ezt sem túl könnyű beismerni a másik előtt (főleg, ha aggódsz, hogy a másik felszínesnek fog miatta tartani, a karakterétől idegennek fogja érezni, az értékrendjébe nem fog beleférni, stb.).

2020. ápr. 17. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!