Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha valaki küld nektek képet a farkáról kéretlenül, akkor miért nem küldtök rá vissza bosszúból egy jóval nagyobb farokról képet?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 07:48
1/15 anonim válasza:
Mert annyit sem ér egy ilyen pasi hogy vegyem a fáradságot arra hogy visszaírjak.
2/15 anonim válasza:
Mert egyszerűbb a törlés,tiltás
3/15 anonim válasza:
Egyrészt,mert a lányok gépe,ha hiszed,ha nem,nem farokképekkel van tele,másrészt,ezeket arra sem méltatjuk,hogy egy fél percet rászánjunk az életünkből. Mint írták,törlés,tiltás.
4/15 anonim válasza:
Azért ha valaki kérne mégis én küldök véleményezésre.
5/15 anonim válasza:
mert nincs időm ilyen baromságokra
6/15 anonim válasza:
Azért megnézném a képküldő arcát ha visszakapna egy üzenetet egy képpel a lánytól. Én nyertem. Az enyém nagyobb.
7/15 anonim válasza:
Ilyen pasik miatt nem fogom venni a fáradtságot.. minek?
8/15 anonim válasza:
Az ilyen pasik miatt nem fogom a fáradtságot venni.Neha megnézem törlöm és ennyi.Nem érdekel idegen pasi farkáról kép.
9/15 anonim válasza:
Volt ilyen, nagyon megdöbbent rajta.
10/15 anonim válasza:
Véleményezésre... 😅
Ha valamit érne a pöcsötök, akkor nem itt mutogatnátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!