Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, szereztetek már be tudatosan nagyobb méretű vibrit/dildót mint az adott/akkori partnered mérete?
Nekem csak nagyobb van, mint férjemé. Volt amit még régebben vettem én magam vagy előző párommal, de amióta együtt vagyunk vettük újabba is. Mielőtt megkérdezné valaki, miért kell több, elmondom, azért mert a régiek tönkre mennek, illetve egyre élthűbbeket lehet kapni. A régi, szinte műanyag rudakkal szemben manapság kellemes tapintásúak, anyagúak vannak. Az okos vibrátorokról nem is szólva!
Férjem és előző partnereim is bírták a segédeszközök jelenlétét! Egyiküknek sem volt evvel problémája. Illetve mégis, egyikük nem nézte jó szemmel. Nem sokáig voltunk együtt, más okokból. Neki nem volt kicsi a mérete, ám mégis azok közé tartozott, akik szinte féltékenyek a segédeszközökre. "miért nem elég az enyém?" Ha nem tudja magától, akkor felesleges belemenni egy magyarázkodásba. Nem arról van szó, hogy az övé nem elég, hanem arról, ezeket elsősorban önkielégítésnél használom. Nekem van igényem önidőre is! Ráadásul, együtt is élvezetes használni a játékokat! ;) Férjem ezt teljesen megérti és élvezi. Három éve neki is vettünk egy maszturbátort. Kellemetlennek érezte, mert boltban vettük. Mára viszont megkedvelte és jobban megérti, miért is szeretem a játékszereket. Az övét is használja egyedül és használjuk együtt is.
Sajnálom azokat, akiknek nincs szexuális kultúrájuk és nem értik a világ kellemes pillanatait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!