Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a mondás hogy nagy farok nagyobb élvezet?Egy méretesebb farok a punciban nagyobb és gyorsabb orgazmust tud okozni?
Ez nem igaz!
A legjobbakat egy olyan pasival szexeltem akinek kb.12cm lehetett és vékonyabb is volt. De a kémia nagyon működött köztünk és iszonyatosan fel tudott izgatni. Orbitálisan jókat szexeltünk és vele volt hüvelyi orgazmusom is....
Igen is, meg nem is.
Nekem több lány is beszámolt arról, hogy az én 17 centis farkam sokkal élvezetesebb számukra mint pl az exuknek a 13-15 centis farkuk.
De mindig hozzá tették azt is, hogy nagyon szerették a volt pasit is és hát....hogy is írjam, tehát szerelmesek voltak és nem a méret volt a döntő, de a nagyobb mindig jobb nekik.
A masik, hogy hiába van valakinek nagy farka, ha nem tudja használni, én azt figyeltem meg, hogy vannak rétegek akiknek nagy, meg vastag is, de a szexben ölyanok mint valami gépek, lehet szó csakis kizárólag szexkapcsolatrol érzelem nélkül, ha magában a szexben nincs egyfajta löket, egyfajta katalizátorkent működő szexuális érzelem, töltet ami megadja a szexnek a sava borsat...szerintem a nők erre mondják, hogy "sokat nem ér a nagy farokkal, ha nem tudja használni". Hiába vereti a nagy 20-22-es farkat a nőbe, ha olyan mint egy darab szikla az ember....
A másik még a korai magömlés, talán a legfatalisabb parositas a nagy farok és a korai magömlés fuzioja...ez is egyfajta hátrány.
Én láttam már nagy farkú embert szexelni és kb majdnem sokkot kaptam, hogy mekkora egy darab fa a pali, hogy úgy dugja a nőt mintha elolvasta volna egy könyvben, hogy hova tegye, milyen mozdulatokat csináljon...utána ezt a palit sokáig szivattuk, hogy hiába dugott egy fullos kis puncit, ha a szexhez kb nulla értelme és érzelme van.
Meg biztos vannak még egyéb okok amik hozzá tesznek, elvesznek a szexbol.
De tény, hogy a nagyobb méret nem mindig jobb, de kicsi farokkal is lehet benazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!