Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátom hamar elmegy, van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom hamar elmegy, van megoldás?

Figyelt kérdés
2-3 percig csináljuk es ő már el is ment.Számomra ez nagyon zavaró hogy ilyen rövid ideig tudjuk csak élvezni ezt az egészet. Én pl az orgazmus közelébe még nem kerültem,mert annyira kevés ideig csináljuk. Ha pl csinaljuk egymás után többször akkor is csak 5 perc a max. Emiatt sokat veszekszünk es félek hogy rámegy a kapcsolatunk .Van valami megoldás hogy hosszabb ideig bírja? Óvszerrel védekezünk ha valamit számit. Normális kommenteket köszönöm, a többi nem érdekel. En 21 ő 23.

2022. febr. 9. 23:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Óvszerbol van az a kesleltetos. Azt próbáltatok már?
2022. febr. 9. 23:23
 2/21 anonim ***** válasza:
77%

Szorítsd el a farka tövénél, miközben dug. Más gumit sem ártana használni, pl. vastagabbat, orgazmus késleltetőt. Verje ki magának szex előtt pár órával, vagy 1 nappal. Ne ugyanabban a pózban dugjatok, amiben eldurran 2 perc alatt, hanem változtassatok, mert az agya összekapcsolhatja a pózt az ingerrel. Lidocain spray is jó lehet. Ja, és előjáték során nem kéne túlhúzni az agyát, mert akkor persze, hogy azt várja, hogy minél előbb durranjon. 🙂

F

2022. febr. 9. 23:24
 3/21 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem az a nagyobbik gond hogy a második patron is gyorsan elsül.

Esetleg próbáljátok meg, hogy 1 perc után megáll egy kicsit de tövig benned marad hogy szokja az érzést. Nincs mozgás csak simogatás.

Ha kicsit lenyugodott folytathatja. vagy ha a hüvelyizmoddal tudsz szorítani akkor azzal is tudsz játszani egy kicsit mielőtt folytatja.

Azért megpróbálhatna kielégíteni kézzel szájjal akár már az előjáték során és akkor már 1:0 a javadra mielőtt nekikezdtek.

2022. febr. 10. 00:16
 4/21 anonim ***** válasza:
48%
Van megoldás. Cseréld le.
2022. febr. 10. 00:41
 5/21 anonim ***** válasza:
44%
Keress másik pasit.
2022. febr. 10. 00:44
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván le vannak pontozva, akik másik pasit javasoltak, de igazuk van. Én is szenvedtem ilyennel, midnen kipróbáltunk, igyekeztem türelmes lenni, nem volt eredménye. Kiborító volt, hogy midnent megteszek, de nem kapok többet 4-5 perc szexnél, ami meg a kár nekiállni kategória. Kikészített, hogy soha nem dug meg rendesen. Én beláttam, hogy senki kedvéért nem adom fel a saját élvezetem. Inkább szakítottam, nem bántam meg, boldog vagyok mással, akivel isteni a szex.
2022. febr. 10. 06:53
 7/21 anonim ***** válasza:
32%
Vagy talán nem kéne mindig az elvárásokkal bombazni. Neki ennyi megy, ennyit kell elfogadj. Emiatt szakítani nagy bunkóság, ugyanis egy férfinél normális, hogy hamar eléri a csúcsot.
2022. febr. 10. 07:39
 8/21 anonim ***** válasza:
52%
Száraz orgazmust megtanulhatná, nekem 2-3 nap alatt sikerült. El is élvez, de nem ejakulál, így a kielégültségérzet megvan de az ondó bent marad. A farok állva marad,tovább lehet szexelni, lényegében többszöri orgazmus, mint a nőknél. Ugyanakkor gyakorlás (Kegel-gyakorlatok) és erős mentális elhivatottság kell hozzá, de ha megtanulja, akkor egy életre megoldódik ez a problémája.
2022. febr. 10. 09:52
 9/21 anonim ***** válasza:
40%
A körülmetélés segíthet
2022. febr. 10. 10:18
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

Hogy mi van?? Nagy elvárás, hogy a párja elégítse ki? Fogadja el hogy soha nem okoz neki orgazmust, mert szakítani bunkóság?? Te nem vagy magadnál ember!!! Ha csak egy lyuk kell neki amiben üríthet, vegyen magának egy guminőt! De ha van párja, akkor neki is meg kell kapnia mindent amire neki szüksége van! Mert szerintem meg baromi nagy bunkóság elvárni valakitől hogy vele legyen, ha nem képes nyújtani semmit, egy nőnél ugyanis normális hogy igénye van a szexre, az orgazmusra és kielégülésre. Te szerencsétlen...

2022. febr. 10. 10:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!