Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom hamar elmegy, van megoldás?
Figyelt kérdés
2-3 percig csináljuk es ő már el is ment.Számomra ez nagyon zavaró hogy ilyen rövid ideig tudjuk csak élvezni ezt az egészet. Én pl az orgazmus közelébe még nem kerültem,mert annyira kevés ideig csináljuk. Ha pl csinaljuk egymás után többször akkor is csak 5 perc a max. Emiatt sokat veszekszünk es félek hogy rámegy a kapcsolatunk .Van valami megoldás hogy hosszabb ideig bírja? Óvszerrel védekezünk ha valamit számit. Normális kommenteket köszönöm, a többi nem érdekel. En 21 ő 23.2022. febr. 9. 23:21
21/21 anonim válasza:
20as
Mindkettőnknek egyformán fontos. De nem tehetek róla, hogy így lettünk programozva, főleg én, hogy a farkam nagyon hamar durran egy finom, forró puncitól. Fizikailag képtelen vagyok visszatartani, látom sokan ezt nem értik meg. Nem direkt, lustaságbol akarok én 2 perc alatt végezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!