Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátom hamar elmegy, van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom hamar elmegy, van megoldás?

Figyelt kérdés
2-3 percig csináljuk es ő már el is ment.Számomra ez nagyon zavaró hogy ilyen rövid ideig tudjuk csak élvezni ezt az egészet. Én pl az orgazmus közelébe még nem kerültem,mert annyira kevés ideig csináljuk. Ha pl csinaljuk egymás után többször akkor is csak 5 perc a max. Emiatt sokat veszekszünk es félek hogy rámegy a kapcsolatunk .Van valami megoldás hogy hosszabb ideig bírja? Óvszerrel védekezünk ha valamit számit. Normális kommenteket köszönöm, a többi nem érdekel. En 21 ő 23.

2022. febr. 9. 23:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

7

Megszólalt a gyorstüzelő troll. Vagy a nőgyűlölő troll? Vagy mindkettő? Nem mi tehetünk ám róla hogy te ilyen szánalmas vagy az ágyban, csakis te!

2022. febr. 10. 10:31
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom hogyan szexeltek, nekem sokat segít ha néha megállok pár másodpercre, vagy lassabban csibálom, ilyenkor akármeddig képes vagyok húzni. Persze ettől még nem lesz neked orgazmusod, de sokkal élvezetesebb lesz a szex.
2022. febr. 10. 11:56
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

Meg lehet tanulni! Én is megtettem. De a pasinak kell jobban ott lenni fejben neked pedig partnernek kell lenni a segítésben!

Ha a fiú érzi,hogy nem sok van hátra ki kellene húzni a farkát és megpróbálni elterelni a figyelmét valami egész másra! Hülyén fog hangzani de akár egy focimeccsre gondolva vagy az anyja mit fog főzni holnap! :-) (nekem ez segített :-) ) Amikor ez történik fontos, hogy te ne csinálj semmit!!! Ne érintsd, ne mozdulj, és ha lehet ne is sóhajts erotikusan! :-) Ezek közül bármelyik képes olyan ingert aktiválni a fiúban amitől nem tudja megállítani a vágyat és elsül! Ha sikerül neki a gondolatait elvonni tőled megszűnik a feszítő vágy de a merevedés megmarad és lehet folytatni! Ez kb 10-20 másodperc, tehát nem kell az örökkévalóságig várni! :-)

Ha két-három alkalommal sikerül ezt megtenni az ő szervezete is ezt fogja megszokni és el lehet hagyni ezt a játékot!

Csak türelem!! ..és beszéljétek ezt meg!

Ha kérdés van írj! :-)

51F

2022. febr. 10. 13:19
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

“Neki ennyi megy” meg “el kell fogadnod”??? Ezt ugye nem gondolod komolyan 7-es?

A probléma szerintem is azzal van, hogy az első alkalom után is gyorstüzelő. Egy próbát megér az orgazmust késleltető óvszer, hátha, de az is kell hozzá, hogy a férfi próbálja meg kontrollálni magát egy kicsit.

2022. febr. 10. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"ugyanis egy férfinél normális, hogy hamar eléri a csúcsot."

Tévedésben vagy kisöreg. Ennyi ésszel a felesleges enerigiáid ne a verbális kommunikációba fektesd, mindenkinek jobb lesz úgy. Nők közelébe meg végképp ne menj! Bár nekem az az érzésem, hogy amúgy sem kellesz a kutyának sem, szóval ez a része tőled független, de még olvasni is rossz, hogy vannak hímnemű emberek akik ilyen szellemi szinten működnek. Azért írtam így, mert nem férfi vagy, csak hímnemű. Egy férfi ki tud elégíteni egy Nőt. A hulladék kifogásokat keres és elméleteket gyárt. Ez utóbbi vagy te.

45F

2022. febr. 10. 13:40
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Köszi szépen a kellemes visszajelzéseket. Ezek szerint csak a nőknek jár a kielégítő szex, a férfinek csak a teljesítménykénszer marad, hogy meglegyen dugva nagyon. És nem, nem mindenki képes visszatartani, aki igen, az szerencsés. De nem mennék bele jobban, felesleges is, mert úgyis tudom, hogy arra lyukadtok ki, hogy lúzer mindenki, aki gyorsan elmegy. 7es voltam.
2022. febr. 10. 22:26
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy önző f.....sz! Dobd ki! Én is sokáig tudnám csinálni ahogyan minden normális pasi! Óvszerben meg még tovább is bírjuk!
2022. febr. 10. 22:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

16

Hülye vagy te öcsém. Ha te kényszernek érzed az csak azért van mert nincs teljesítmény. Szar ügy, de ettől még te ülsz fordítva a lovon.

2022. febr. 10. 22:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Van érzéstelenítős síkosító.

Emellett a gyakorlás segíthet.

Vagy keresel mást.

2022. febr. 10. 22:56
 20/21 anonim ***** válasza:
#16 - ebből tényleg azt szűrted le, hogy mindkét “résztvevőnek”nem lehet jó a szex? Nem csak a nőknek jár a kielégítő szex, hanem nekik IS jár. Ha a férfi hamar elélvez, akkor a nőnek általában esélye sincs rá. Ha te “megérdemled” az orgazmust, akkor a nő is. Vagy téged csak a saját élvezeted érdekel? Mert akkor mindent értek.
2022. febr. 10. 23:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!