Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom hamar elmegy, van megoldás?
7
Megszólalt a gyorstüzelő troll. Vagy a nőgyűlölő troll? Vagy mindkettő? Nem mi tehetünk ám róla hogy te ilyen szánalmas vagy az ágyban, csakis te!
Meg lehet tanulni! Én is megtettem. De a pasinak kell jobban ott lenni fejben neked pedig partnernek kell lenni a segítésben!
Ha a fiú érzi,hogy nem sok van hátra ki kellene húzni a farkát és megpróbálni elterelni a figyelmét valami egész másra! Hülyén fog hangzani de akár egy focimeccsre gondolva vagy az anyja mit fog főzni holnap! :-) (nekem ez segített :-) ) Amikor ez történik fontos, hogy te ne csinálj semmit!!! Ne érintsd, ne mozdulj, és ha lehet ne is sóhajts erotikusan! :-) Ezek közül bármelyik képes olyan ingert aktiválni a fiúban amitől nem tudja megállítani a vágyat és elsül! Ha sikerül neki a gondolatait elvonni tőled megszűnik a feszítő vágy de a merevedés megmarad és lehet folytatni! Ez kb 10-20 másodperc, tehát nem kell az örökkévalóságig várni! :-)
Ha két-három alkalommal sikerül ezt megtenni az ő szervezete is ezt fogja megszokni és el lehet hagyni ezt a játékot!
Csak türelem!! ..és beszéljétek ezt meg!
Ha kérdés van írj! :-)
51F
“Neki ennyi megy” meg “el kell fogadnod”??? Ezt ugye nem gondolod komolyan 7-es?
A probléma szerintem is azzal van, hogy az első alkalom után is gyorstüzelő. Egy próbát megér az orgazmust késleltető óvszer, hátha, de az is kell hozzá, hogy a férfi próbálja meg kontrollálni magát egy kicsit.
"ugyanis egy férfinél normális, hogy hamar eléri a csúcsot."
Tévedésben vagy kisöreg. Ennyi ésszel a felesleges enerigiáid ne a verbális kommunikációba fektesd, mindenkinek jobb lesz úgy. Nők közelébe meg végképp ne menj! Bár nekem az az érzésem, hogy amúgy sem kellesz a kutyának sem, szóval ez a része tőled független, de még olvasni is rossz, hogy vannak hímnemű emberek akik ilyen szellemi szinten működnek. Azért írtam így, mert nem férfi vagy, csak hímnemű. Egy férfi ki tud elégíteni egy Nőt. A hulladék kifogásokat keres és elméleteket gyárt. Ez utóbbi vagy te.
45F
16
Hülye vagy te öcsém. Ha te kényszernek érzed az csak azért van mert nincs teljesítmény. Szar ügy, de ettől még te ülsz fordítva a lovon.
Van érzéstelenítős síkosító.
Emellett a gyakorlás segíthet.
Vagy keresel mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!