Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szexpóz kérdés?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc pózotok és miért az?
Melyiket nem szeretitek és miért?
Van olyan póz, ami még nem volt de ki szeretnétek próbálni? Melyik az?
Ha szabad kérni, légyszi korotokat is írjátok meg.
Köszönöm!
2022. jan. 25. 18:51
1/14 anonim válasza:
Számomra az egész élvezetes, viszont ha tényleg választanom kell, akkor a kutyapózt és a lovaglópózt mondanám, viszont a misszionárius is tud nagyon jó lenni. Egy jó partner rel mindenik jó tud lenni. 24N
4/14 anonim válasza:
Kedvenc a misszionárius felhúzott térdekkel, a másiknak nem tudom van-e neve, de hason fekszek, az egyik lábam nyújtva teljesen, a másikat pedig oldalt felhúzom és azt az oldalamat picit megemelem.
6/14 anonim válasza:
Termeszetesen a kutya poy a kedvenc. Ugy lehet legjobban es legkonnyebban valtogatni punci es popo kozott.
Lovaglot nemigazan szeretem. Okat nemtudom de nekem nemkenyelmes. 25l
7/14 anonim válasza:
Na, az utolsó, aki biztos hogy nem lány :) Váltogatni, persze... fertőzés veszélyre meg fütyülni.. melyik lány lenne ilyen hülye? :)
8/14 anonim válasza:
#7 van ilyen. És nincs fertőzése 😉
9/14 anonim válasza:
Szeretem a lovaglót, és a fordított lovaglót is, én irányítok és mélyen bennem van.
Szeretem a misszi és kutya pózt is, ilyenkor a pasi diktál, és kényelmes.
Illetve szeretek a pasi előtt térdelni, kicsit megalázó de pont ezért jó.
10/14 anonim válasza:
Kutyapóz. Nem tudom miért de az adja a legnagyobb élvezetet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!