Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, szexpóz kérdés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szexpóz kérdés?

Figyelt kérdés

Melyik a kedvenc pózotok és miért az?

Melyiket nem szeretitek és miért?

Van olyan póz, ami még nem volt de ki szeretnétek próbálni? Melyik az?

Ha szabad kérni, légyszi korotokat is írjátok meg.

Köszönöm!

2022. jan. 25. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a kedvencem amikor hason fekszek és egy párna van a csípőm alatt hogy ki emelje a popsimat és akkor úgy hatol belém a barátom (nem anál). Nekem ez a legkényelmesebb és ebben a pózban sose fáj.

A kutya póz már nem annyira jött be mert ott volt hogy feszített. A misszit sem szeretem mert az egekben kell tartanom a lábam és hamar elzsibbadok/ elfáradok miatta és emiatt már nem tudom élvezni.

2022. jan. 25. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó partnerrel az összes, nincs kimondott kedvenc, mikor mihez van ihlet és melyik esik éppen a legjobban.
2022. jan. 25. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kutyapóz, mert nagyon élvezem, ha a fenekemet nézi a férfi.

48/N

2022. jan. 26. 04:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedvencem a kutya, a misszi és a lovagló, de talán a legkedvencebb a misszionárius a lábaim lenyomva a vállamhoz.. isteni! 🙃

Amit kipróbálnék az az amazon póz. 🙃

2022. jan. 26. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!