Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi köze van a méretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi köze van a méretnek ahhoz, hogy el tudtál-e élvezni?

Figyelt kérdés

Azoknak a nőknek a véleményére vagyok kíváncsi, akik már többféle mérettel szexeltek.

Volt-e köze a méretnek ahhoz, hogy sikerült-e orgazmust elérni vagy sem? Tehát egy jó mérettel sikerül, de amikor kisebbel voltál vagy nagyobbal, akkor amiatt nem - volt ilyen?

Vagy ez javarészt úgyis a partner egyéb tulajdonságain, mozgásán, ügyességén múlik, a méret nem befolyásolta?

Ha egyáltalán szokott lenni az aktus során, nem pedig csak egyéb rásegítéssel (kéz, orál, játékszer).

2022. febr. 9. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Semmi köze
2022. febr. 9. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
pasikent szolok hozza, de csajommal csak kozel kerultunk a farkammal az elvezeshez. aztan bevettunk egy pasit akinek kicsit nagyobb volt a farka, es vele sikerult elelveznie. van amikor 1-2 centi kell, es sikerul. szamit a meret
2022. febr. 9. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Ilyen arany közép út van számít a méret és a technika is

pl: Van olyan akinek Nagy a farka de nem tud vele mit kezdeni és a nő nem élvez el

És van olyan is amikor valakinek kicsi jól használja de a nő akkor se élvez el

Ilyen arany közép út kell állatába de ez személy függő

PL : itt vagyok én normál átlagos a méretem a vastagság átlag feletti eddig jó voltam minden nőnél akivel voltam szerencsém volt szerintem de lehet ha bele futok egy olyan nőbe aki a nagyot preferálja akkor ott kevés leszek csak a vastagságomban bízhatok akkor

2022. febr. 9. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

A méret csak az elérhető pózok számát befolyásolja.

Hogy mennyire élvezetes a szex, az az összeszokástól, az izgalmi állapot fokától függ.

Nemmellesleg a nőnek is tudnia kell neki hogy jó, hogy tud orgazmust elérni, mely pózban hogyan. Nem csak várni a csodát.

40+

2022. febr. 9. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Ha vkinek kicsi van, valahogy izgulok hogy neki jo e egyáltalán a szex. Ez engem görcsössé tesz. Absz nem élvezem, csak a srácra koncentrálok, hogy menjen el(élvezzen) es legyunk tul rajta
2022. febr. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!