Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi köze van a méretnek ahhoz, hogy el tudtál-e élvezni?
Azoknak a nőknek a véleményére vagyok kíváncsi, akik már többféle mérettel szexeltek.
Volt-e köze a méretnek ahhoz, hogy sikerült-e orgazmust elérni vagy sem? Tehát egy jó mérettel sikerül, de amikor kisebbel voltál vagy nagyobbal, akkor amiatt nem - volt ilyen?
Vagy ez javarészt úgyis a partner egyéb tulajdonságain, mozgásán, ügyességén múlik, a méret nem befolyásolta?
Ha egyáltalán szokott lenni az aktus során, nem pedig csak egyéb rásegítéssel (kéz, orál, játékszer).
Ilyen arany közép út van számít a méret és a technika is
pl: Van olyan akinek Nagy a farka de nem tud vele mit kezdeni és a nő nem élvez el
És van olyan is amikor valakinek kicsi jól használja de a nő akkor se élvez el
Ilyen arany közép út kell állatába de ez személy függő
PL : itt vagyok én normál átlagos a méretem a vastagság átlag feletti eddig jó voltam minden nőnél akivel voltam szerencsém volt szerintem de lehet ha bele futok egy olyan nőbe aki a nagyot preferálja akkor ott kevés leszek csak a vastagságomban bízhatok akkor
A méret csak az elérhető pózok számát befolyásolja.
Hogy mennyire élvezetes a szex, az az összeszokástól, az izgalmi állapot fokától függ.
Nemmellesleg a nőnek is tudnia kell neki hogy jó, hogy tud orgazmust elérni, mely pózban hogyan. Nem csak várni a csodát.
40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!