Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ebben ki kezdemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben ki kezdeményezett és jogosan hiheti-e ezt a férfi?

Figyelt kérdés
Egy férfi szexuális megjegyzéseket tett, flörtölt. Például amikor leültem, közelebb ült hozzám a padon és felváltva nézte a szemeim és a szám (tipikus csók előtti nézés), akkor én is néztem a szemeibe és megkérdezte hogy mit nézek, mondtam, hogy a szemét, erre mondta hogy valami romantikusabbat is mondhattam volna (ezt azért nem értem, mert barátok vagyunk). Utána tovább szemeztünk,megkérdezte hogy várom a csókjelenetet, erre közelebb hajolt, már-már odatette a száját az enyémre. Ekkor én szájrapuszit adtam neki, amiben éreztem, hogy visszacsókolt. Ez aznap megtörtént még 2 alkalommal. Azóta pedig még 1 alkalommal. Megkérdezte hogy ő tetszik-e nekem meg érzek-e iránta szexuális irányban vonzalmat. Aztán zavarba jöttem, mondtam hogy döntse-e el ő és ő azt mondta hogy szerinte igen.

2022. febr. 17. 04:50
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nagyon romy 😉

Ebben ő kezdeményezett, húzta az agyadat, h lépj és ne neki kelljen. Valahol ez azt sejteti, h még ehhez sem elég tökös...

2022. febr. 17. 06:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha szexuális megjegyzéseket tesz egy férfi, flörtöl, te pedig nem pattintod le határozottan, akkor persze, hogy azt hiszi, hogy benne vagy. Azok után pedig, hogy megcsókoltad, elég egyértelmű is. Kérdés, hogy te mit akarsz, mert ha többet, azt le kéne tisztázni, mert eddig nekem csak úgy tűnik, hogy szórakozik veled, és jót mulat rajtad.
2022. febr. 17. 09:38
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Ugye tudod, hogy nem vagy köteles lefeküdni mindenkivel csak mert észrevette, hogy nőből vagy?
2022. febr. 19. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!