Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfi nem mer kezdeményezni akkor sem, ha egyértelmű a helyzet?
Ott aludtam multkor egy haveromnal, filmezést beszéltünk meg. Azt hittem egyértelmű ez mit jelent. De ő full zavarban meg cinkben volt, aztán végül csak aludtunk
L22
Be kéne dobni ide valami mémet, hogy a nőknél mit takarnak az "egyértelmű jelek".
Amúgy meg a filmezés nem jelent semmit, főleg egy haverral. Ne haragudj már, de én szoktam filmet nézni csaj barátokkal is, mégsem szexmaratonok lesznek ebből, mert csak barátok vagyunk és nem is akarok többet.
Ha akarod, hogy legyen valami, nem kell a pasira várni.
Egészen apró, érzéki jelzésekkel a tudomására hozhatod, mit szeretnél. Ezzel együtt még megőrzöd a nőiességed.
#1 21 éves.
#3 igazából egy kicsit kiábrándított ez a tutyi-mutyiság
Miért van az, hogy a nők csak utalgatni tudnak, aztán várni hogy a pasi vegye a lapot, majd mikor a férfinak nem megy a gondolatolvasás, kiakadnak?
Minek mondod azt, hogy filmezni mész, ha dugni akarsz? Miért nem mozdultál rá, ha már te szexelni akartál, ő meg nem tudta hogy most akkor mi van?
Bezzeg ha tényleg csak filmezni akartál volna és a pasi rádnyomul, akkor milyen hiszti lett volna hogy a bunkó mit képzel magáról.
És ezt nőként mondom. Sosem értettem, miért várják egyesek, hogy a pasi vegye a lapot, mikor tök mást mondanak szerencsétlennek.
Onnan tudom, hogy egyértelmű.
Mindig dicsér, és célzott rá ő is, hogy szívesen bafna egy jót vegre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!